
Лікар-інфекціоніст Світлана Іщенко розповіла про те, що буде з організмом, якщо позбавити його цукру та продуктів, які його містять, передають Патріоти України.
«Не хвилюйтеся, глюкозу ви отримаєте з багатьох інших джерел: круп, овочів і фруктів», — пише лікар.
За словами лікаря, через 2 дні відбудуться поліпшення у травленні, почнуть відступати проблеми із запорами та діареєю. Тяга до цукру почне пропадати через зміни у смакових рецепторах. Через 7 днів покращиться стан шкіри, зменшаться набряки та жирний блиск. При цьому покращиться сон, додасться енергії. Через 10 днів зазвичай нормалізується артеріальний тиск, починає знижуватись зайва вага.
“Дивно, але ви почнете відчувати смак продуктів: природну насолоду від каш, звичайних овочів і тим більше фруктів”, – уточнює лікар.
За 30 днів відбудеться закріплення попередніх результатів. Вага знизиться в середньому на 2-4 кг, вугрові висипання, за наявності, зменшаться.
«Завжди спостерігається підвищення інтелектуальної активності. Деякі відзначають підвищення лібідо. Збільшиться кількість корисних бактерій у кишечнику, що потягне вгору імунітет», – пише Іщенко.
Через 60-90 днів відбудеться суттєва нормалізація ваги (втрачається до 10 кг).
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...