
Наші мами та бабусі перед приготуванням супу горох замочували, передають Патріоти України.
А потім горох потрібно ще й варити кілька годин, що відбиває будь-яке бажання готувати цю страву.
Зараз же на кожній кухні є мікрохвильова піч і розм’якшити горох для супу можна набагато швидше.
Для початку потрібно відварити горох у каструлі на великому вогні протягом 10 хвилин.
Потім залийте його окропом і відправте на такий самий час у мікрохвильову піч.
Тепер можна приступати до приготування супу.
Варимо курячий бульйон. Коли м’ясо звариться, виймаємо його і відварюємо у цій воді картоплю, моркву та цибулю.
Коли все звариться, додаємо товчений зварений в мікрохвильовій печі горох, томимо ще суп кілька хвилин на маленькому вогні і даємо страві настоятися півгодини.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...