Наші мами та бабусі перед приготуванням супу горох замочували, передають Патріоти України.
А потім горох потрібно ще й варити кілька годин, що відбиває будь-яке бажання готувати цю страву.
Зараз же на кожній кухні є мікрохвильова піч і розм’якшити горох для супу можна набагато швидше.
Для початку потрібно відварити горох у каструлі на великому вогні протягом 10 хвилин.
Потім залийте його окропом і відправте на такий самий час у мікрохвильову піч.
Тепер можна приступати до приготування супу.
Варимо курячий бульйон. Коли м’ясо звариться, виймаємо його і відварюємо у цій воді картоплю, моркву та цибулю.
Коли все звариться, додаємо товчений зварений в мікрохвильовій печі горох, томимо ще суп кілька хвилин на маленькому вогні і даємо страві настоятися півгодини.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...