Наші мами та бабусі перед приготуванням супу горох замочували, передають Патріоти України.
А потім горох потрібно ще й варити кілька годин, що відбиває будь-яке бажання готувати цю страву.
Зараз же на кожній кухні є мікрохвильова піч і розм’якшити горох для супу можна набагато швидше.
Для початку потрібно відварити горох у каструлі на великому вогні протягом 10 хвилин.
Потім залийте його окропом і відправте на такий самий час у мікрохвильову піч.
Тепер можна приступати до приготування супу.
Варимо курячий бульйон. Коли м’ясо звариться, виймаємо його і відварюємо у цій воді картоплю, моркву та цибулю.
Коли все звариться, додаємо товчений зварений в мікрохвильовій печі горох, томимо ще суп кілька хвилин на маленькому вогні і даємо страві настоятися півгодини.
Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...
Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...