Це справді працює! Хитрощі господинь, які допоможуть зробити горох м’яким у супі

Наші мами та бабусі перед приготуванням супу горох замочували, передають Патріоти України.

А потім горох потрібно ще й варити кілька годин, що відбиває будь-яке бажання готувати цю страву.

Зараз же на кожній кухні є мікрохвильова піч і розм’якшити горох для супу можна набагато швидше.

Подробиці

Як приготувати горох у мікрохвильовій печі

Для початку потрібно відварити горох у каструлі на великому вогні протягом 10 хвилин.

Потім залийте його окропом і відправте на такий самий час у мікрохвильову піч.

Тепер можна приступати до приготування супу.

Варимо курячий бульйон. Коли м’ясо звариться, виймаємо його і відварюємо у цій воді картоплю, моркву та цибулю.

Коли все звариться, додаємо товчений зварений в мікрохвильовій печі горох, томимо ще суп кілька хвилин на маленькому вогні і даємо страві настоятися півгодини.

Джерело: ПростоВей

"Ідеальний продукт": Дієтологи розкрили незвичайні факти про властивості огірків

п’ятниця, 5 вересень 2025, 23:10

Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно зберігати джем, варення і конфітюр у холодильнику

п’ятниця, 5 вересень 2025, 6:45

Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...