Це справді працює! Хитрощі господинь, які допоможуть зробити горох м’яким у супі

Наші мами та бабусі перед приготуванням супу горох замочували, передають Патріоти України.

А потім горох потрібно ще й варити кілька годин, що відбиває будь-яке бажання готувати цю страву.

Зараз же на кожній кухні є мікрохвильова піч і розм’якшити горох для супу можна набагато швидше.

Подробиці

Як приготувати горох у мікрохвильовій печі

Для початку потрібно відварити горох у каструлі на великому вогні протягом 10 хвилин.

Потім залийте його окропом і відправте на такий самий час у мікрохвильову піч.

Тепер можна приступати до приготування супу.

Варимо курячий бульйон. Коли м’ясо звариться, виймаємо його і відварюємо у цій воді картоплю, моркву та цибулю.

Коли все звариться, додаємо товчений зварений в мікрохвильовій печі горох, томимо ще суп кілька хвилин на маленькому вогні і даємо страві настоятися півгодини.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Чи потрібно промивати манну крупу перед приготуванням

середа, 4 червень 2025, 10:07

Історично так склалося, що мити крупу, яка використовується для приготування манної каші, нікому не спадало на думку, передають Патріоти України. Справді, як можна промити те, що найбільше нагадує борошно? Проте кулінари, які мають пристрасть до експер...

А ви це знали? Чи правда, що помідори сприяють набору ваги

середа, 4 червень 2025, 9:48

Помідори самі по собі не сприяють набору ваги — навпаки, вони є низькокалорійним продуктом, багатим на воду, клітковину, вітаміни (особливо C, K, A) та антиоксиданти, зокрема лікопен, передають Патріоти України. Ось кілька фактів:. Помідори — не причин...