Це справді працює! Хитрощі господинь, які допоможуть зробити горох м’яким у супі

Наші мами та бабусі перед приготуванням супу горох замочували, передають Патріоти України.

А потім горох потрібно ще й варити кілька годин, що відбиває будь-яке бажання готувати цю страву.

Зараз же на кожній кухні є мікрохвильова піч і розм’якшити горох для супу можна набагато швидше.

Подробиці

Як приготувати горох у мікрохвильовій печі

Для початку потрібно відварити горох у каструлі на великому вогні протягом 10 хвилин.

Потім залийте його окропом і відправте на такий самий час у мікрохвильову піч.

Тепер можна приступати до приготування супу.

Варимо курячий бульйон. Коли м’ясо звариться, виймаємо його і відварюємо у цій воді картоплю, моркву та цибулю.

Коли все звариться, додаємо товчений зварений в мікрохвильовій печі горох, томимо ще суп кілька хвилин на маленькому вогні і даємо страві настоятися півгодини.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...