Наші мами та бабусі перед приготуванням супу горох замочували, передають Патріоти України.
А потім горох потрібно ще й варити кілька годин, що відбиває будь-яке бажання готувати цю страву.
Зараз же на кожній кухні є мікрохвильова піч і розм’якшити горох для супу можна набагато швидше.
Для початку потрібно відварити горох у каструлі на великому вогні протягом 10 хвилин.
Потім залийте його окропом і відправте на такий самий час у мікрохвильову піч.
Тепер можна приступати до приготування супу.
Варимо курячий бульйон. Коли м’ясо звариться, виймаємо його і відварюємо у цій воді картоплю, моркву та цибулю.
Коли все звариться, додаємо товчений зварений в мікрохвильовій печі горох, томимо ще суп кілька хвилин на маленькому вогні і даємо страві настоятися півгодини.
Пельмені смачні, коли виходять соковиті та ароматні. Сухий фарш їм зовсім не пасує. Якщо ви не купуєте напівфабрикати, а надаєте перевагу домашньому приготуванню, тоді вам буде корисним дізнатитись один лайфхак. Він допоможе приготувати дуже смачний та...
Мандарини бувають такі солодкі та смачні, але ж на них ще треба попасти в магазині чи на ринку. Не завжди дають скуштувати. Якщо вам все ж таки попались кислі мандарини, не засмучуйтесь. Є метод, який дає можливість побороти кислоту та нівелювати її см...