Хто хоч раз різав у житті цибулю, той 100% підтвердить, що без сліз у цій справі не буває. І плачуть всі: і чоловіки, і жінки, і дітки, які поруч пробігають. Але є спосіб, що допомагає боротися з “плаксивістю” на кухні, передають Патріоти України.
Все просто: потрібно за 15-20 хвилин до нарізання відправити цибулю у морозильну камеру. Така нехитра маніпуляція допоможе безслізно нарізати овоч, навіть якщо дуже велика кількість. Проте не перетримуйте цибулю довше, ніж зазначений час.
Господині деякі радять набирати у рот воду, змочувати ніж часто у воді або навіть жувати жуйку, проте спосіб із морозильною камерою найбільш дієвий і перевірений на великих кухнях, де значні об’єми цибулі.
Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України. Відправляти в тісто та...
Свіжі овочі в салаті мають лише один недолік – вони не вчасно пускають сік. Найчастіше неприємні сюрпризи дають томати, але досвідчені кулінари відкрили для себе один цікавий спосіб і поділилися цією хитрістю, передають Патріоти України. Не дарма цей о...