Хто хоч раз різав у житті цибулю, той 100% підтвердить, що без сліз у цій справі не буває. І плачуть всі: і чоловіки, і жінки, і дітки, які поруч пробігають. Але є спосіб, що допомагає боротися з “плаксивістю” на кухні, передають Патріоти України.
Все просто: потрібно за 15-20 хвилин до нарізання відправити цибулю у морозильну камеру. Така нехитра маніпуляція допоможе безслізно нарізати овоч, навіть якщо дуже велика кількість. Проте не перетримуйте цибулю довше, ніж зазначений час.
Господині деякі радять набирати у рот воду, змочувати ніж часто у воді або навіть жувати жуйку, проте спосіб із морозильною камерою найбільш дієвий і перевірений на великих кухнях, де значні об’єми цибулі.
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...