Хто хоч раз різав у житті цибулю, той 100% підтвердить, що без сліз у цій справі не буває. І плачуть всі: і чоловіки, і жінки, і дітки, які поруч пробігають. Але є спосіб, що допомагає боротися з “плаксивістю” на кухні, передають Патріоти України.
Все просто: потрібно за 15-20 хвилин до нарізання відправити цибулю у морозильну камеру. Така нехитра маніпуляція допоможе безслізно нарізати овоч, навіть якщо дуже велика кількість. Проте не перетримуйте цибулю довше, ніж зазначений час.
Господині деякі радять набирати у рот воду, змочувати ніж часто у воді або навіть жувати жуйку, проте спосіб із морозильною камерою найбільш дієвий і перевірений на великих кухнях, де значні об’єми цибулі.
З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або ріжки, передають Патріоти України. Однак дуже часто після...
Готувати влітку в розпеченій у полуденну спеку квартирі не захочеться навіть самовідданим кулінарам. Щоб довго не потіти біля плити та смачно пообідати, пропонуємо приготувати котлети рубані із сиром. Готуємо, як то кажуть, нашвидкуруч, передають Патрі...