Це справді працює! Швидкий метод розморожування м’яса без окропу та мікрохвильовки

У вас майнула думка швидко посмажити м’ясо чи зліпити котлети, а у вас все заморожене. Найперше виникає бажання вкинути в миску з гарячою водою, щоб швидше все розтануло. Або ще покласти в мікрохвильовку. Щоб смак та якість м’яса не постраждали, краще застосувати інші методи розморожування, передають Патріоти України.

Подробиці

Покладіть м’ясо в миску з теплою водою, але додайте ще в неї цукор. На 1 склянку рідини потрібно 3 столові ложки. За 10 хвилин м’ясо можна буде готувати.

Такі прості лайфхаки справді рятують. Буває, що забули дістати ту яловичину, свинину чи птицю на ніч. Але тепла вода з цукром діють. Не хвилюйтеся за солодкий присмак. Сполосніть м’ясо під холодною водою. Жодного цукрового смаку не залишиться.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! В чому полягає секрет ідеального грибного супу

п’ятниця, 8 листопад 2024, 18:14

Приготування перших страв з грибами має певні кулінарні нюанси. Ця категорія супів готується рідше порівняно з борщами, але смакує на рівні ресторанних делікатесів. Щоб у вас також вийшов апетитний грибний суп, дотримуйтеся рекомендацій, про які погово...

Смакота! Як приготувати курячі тюфтелі, щоб вони були соковитими та апетитними

п’ятниця, 8 листопад 2024, 17:12

Страви з курячого фаршу можуть бути дещо сухими на смак. Це нормальне явище, бо м’ясо птиці не є жирним. Через це може відчуватися бажання чимось доповнити страву. І найкраще рішення в цьому випадку — соус, передають Патріоти України. Для приготування ...