Це справді працює! Швидкий метод розморожування м’яса без окропу та мікрохвильовки

У вас майнула думка швидко посмажити м’ясо чи зліпити котлети, а у вас все заморожене. Найперше виникає бажання вкинути в миску з гарячою водою, щоб швидше все розтануло. Або ще покласти в мікрохвильовку. Щоб смак та якість м’яса не постраждали, краще застосувати інші методи розморожування, передають Патріоти України.

Подробиці

Покладіть м’ясо в миску з теплою водою, але додайте ще в неї цукор. На 1 склянку рідини потрібно 3 столові ложки. За 10 хвилин м’ясо можна буде готувати.

Такі прості лайфхаки справді рятують. Буває, що забули дістати ту яловичину, свинину чи птицю на ніч. Але тепла вода з цукром діють. Не хвилюйтеся за солодкий присмак. Сполосніть м’ясо під холодною водою. Жодного цукрового смаку не залишиться.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Фруктовий пиріг, який ви приготуєте за 30 хвилин

субота, 26 квітень 2025, 17:10

Коли дуже швидко потрібен фруктовий пиріг, цей рецепт допоможе врятувати ваш час та почастувати гостей. Вам потрібно лише мати в морозилці готове листкове тісто, передають Патріоти України. Тісто розкачайте в пласт завширшки 30 см та завтовшки 5 мм. Ви...

Буде ідеальним! Як приготувати тісто для піци та пиріжків

субота, 26 квітень 2025, 12:09

Це тісто можна назвати універсальним. Воно підійде для приготування піци, пиріжків, пирогів з бринзою, грибами, капустою, рибою. Роблять його на основі вершкового масла та сметани, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти...