Це так смачно! Куряче філе з грибочками під сирною скоринкою

Замість котлет і відбивних можна приготувати філе з грибочками під сирною скоринкою. Страва виходить соковита, красива і смачна. Філе відмінно підійде до святкового столу або для вечері. Готується простіше, ніж може здатися на перший погляд. Загалом, ловіть рецепт і готуйте із задоволенням, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 3 курячих філе
  • 2 столові ложки сметани
  • сіль, перець за смаком
  • 50 мілілітрів соєвого соусу
  • 3 зубчики часнику
  • 3 штуки картоплі
  • 5 штук грибів
  • 100 грам сиру
  • 1 куряче яйце

Як приготувати філе з грибочками

На курячому філе робимо надрізи у вигляді квадратиків.

У миску кладемо сметану, додаємо сіль і перець, вливаємо соєвий соус і додаємо часник, натертий на дрібній тертці. Все добре перемішуємо.

В отриманий маринад кладемо куряче філе, ретельно промазуємо і відправляємо в холодильник на 20-30 хвилин.

Картоплю нарізаємо кружечками і перекладаємо в форму для запікання. Нарізаємо невеликими шматочками гриби, викладаємо зверху на картоплю. Потім зверху розкладаємо куряче філе і поливаємо маринадом.

Все відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 30 хвилин.

Сир натираємо на дрібній тертці. Додаємо до нього куряче яйце і ретельно перемішуємо.

Дістаємо куряче філе і викладаємо на нього зверху сирну масу. Знову відправляємо в духовку і запікаємо протягом 15 хвилин, а потім подаємо до столу.

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...