Це так смачно! Куряче філе з грибочками під сирною скоринкою

Замість котлет і відбивних можна приготувати філе з грибочками під сирною скоринкою. Страва виходить соковита, красива і смачна. Філе відмінно підійде до святкового столу або для вечері. Готується простіше, ніж може здатися на перший погляд. Загалом, ловіть рецепт і готуйте із задоволенням, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 3 курячих філе
  • 2 столові ложки сметани
  • сіль, перець за смаком
  • 50 мілілітрів соєвого соусу
  • 3 зубчики часнику
  • 3 штуки картоплі
  • 5 штук грибів
  • 100 грам сиру
  • 1 куряче яйце

Як приготувати філе з грибочками

На курячому філе робимо надрізи у вигляді квадратиків.

У миску кладемо сметану, додаємо сіль і перець, вливаємо соєвий соус і додаємо часник, натертий на дрібній тертці. Все добре перемішуємо.

В отриманий маринад кладемо куряче філе, ретельно промазуємо і відправляємо в холодильник на 20-30 хвилин.

Картоплю нарізаємо кружечками і перекладаємо в форму для запікання. Нарізаємо невеликими шматочками гриби, викладаємо зверху на картоплю. Потім зверху розкладаємо куряче філе і поливаємо маринадом.

Все відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 30 хвилин.

Сир натираємо на дрібній тертці. Додаємо до нього куряче яйце і ретельно перемішуємо.

Дістаємо куряче філе і викладаємо на нього зверху сирну масу. Знову відправляємо в духовку і запікаємо протягом 15 хвилин, а потім подаємо до столу.

Ви все життя неправильно смажили яйця: Цей спосіб зробить їх смачнішими та кориснішими

п’ятниця, 11 липень 2025, 7:35

Яйця - це основа для сніданку мільйонів. Від омлету до яєчні - варіантів безліч. Але смажені яйця, хоч і смачні, часто супроводжуються олійним жиром та зайвими калоріями. Проте є хитрість, яка зробить ваш сніданок здоровішим і навіть смачнішим, передаю...

Користь чи шкода? Чи можна їсти сир щодня - фахівці розставили крапки над "і"

п’ятниця, 11 липень 2025, 7:12

Сир - це популярний і смачний продукт, який часто обирають ті, хто стежить за здоров’ям і фігурою. Він багатий на білок, кальцій і вітаміни, а ще легко поєднується з різноманітними стравами. Але чи безпечно їсти його щодня, передають Патріоти України. ...