Бісквітний рулет зі згущеним молоком стане чудовим доповненням до чаювання, якщо ви любите смак згущенки. Готується швидко і просто. Спробуйте і це буде один із ваших фаворитів десертів, передають Патріоти України.
Для бісквіту:
Яйця 4 шт.
Цукор 100 г
Борошно 150 г
Дрібка солі
Варене згущене молоко (декілька столових ложок для начинки)
Яйця треба збити з цукром і додати дрібку солі. Потім додати борошно і перемішати лопаткою. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, і випікати в духовці 10-15 хвилин при 180 градусів.
Витягнути готовий корж, загорнути в рулет, потім розвернути, змастити згущеним молоком, знову завернути в рулет і посипати цукровою пудрою на смак чи покрити шоколадною глазур’ю. Глазур можна приготувати самостійно або просто розтопити на паровій бані плитку шоколаду.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...