Це така смакота! Бісквітний рулет зі згущеним молоком, що готується 30 хвилин

Бісквітний рулет зі згущеним молоком стане чудовим доповненням до чаювання, якщо ви любите смак згущенки. Готується швидко і просто. Спробуйте і це буде один із ваших фаворитів десертів, передають Патріоти України.

Подробиці

Для бісквіту:
Яйця 4 шт.
Цукор 100 г
Борошно 150 г
Дрібка солі
Варене згущене молоко (декілька столових ложок для начинки)

Яйця треба збити з цукром і додати дрібку солі. Потім додати борошно і перемішати лопаткою. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, і випікати в духовці 10-15 хвилин при 180 градусів.

Витягнути готовий корж, загорнути в рулет, потім розвернути, змастити згущеним молоком, знову завернути в рулет і посипати цукровою пудрою на смак чи покрити шоколадною глазур’ю. Глазур можна приготувати самостійно або просто розтопити на паровій бані плитку шоколаду.

Секрет досвідчених господинь! Як замаринувати відбивні, щоб були соковиті

четвер, 2 травень 2024, 8:12

кщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України. М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це ...

Покращує пам’ять і "стирає" зморшки на обличчі: Названо чудо-напій, який подовжує молодість

четвер, 2 травень 2024, 7:23

Цей напій п’ють як зранку, так і ввечері. Окрім антивікових властивостей, він має надзвичайну користь для здоров’я всього організму, передають Патріоти України. Це напій - зелений чай, який найперше цікавий тим, що призупиняє процеси старіння мозку, шк...