Бісквітний рулет зі згущеним молоком стане чудовим доповненням до чаювання, якщо ви любите смак згущенки. Готується швидко і просто. Спробуйте і це буде один із ваших фаворитів десертів, передають Патріоти України.
Для бісквіту:
Яйця 4 шт.
Цукор 100 г
Борошно 150 г
Дрібка солі
Варене згущене молоко (декілька столових ложок для начинки)
Яйця треба збити з цукром і додати дрібку солі. Потім додати борошно і перемішати лопаткою. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, і випікати в духовці 10-15 хвилин при 180 градусів.
Витягнути готовий корж, загорнути в рулет, потім розвернути, змастити згущеним молоком, знову завернути в рулет і посипати цукровою пудрою на смак чи покрити шоколадною глазур’ю. Глазур можна приготувати самостійно або просто розтопити на паровій бані плитку шоколаду.
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...