Бісквітний рулет зі згущеним молоком стане чудовим доповненням до чаювання, якщо ви любите смак згущенки. Готується швидко і просто. Спробуйте і це буде один із ваших фаворитів десертів, передають Патріоти України.
Для бісквіту:
Яйця 4 шт.
Цукор 100 г
Борошно 150 г
Дрібка солі
Варене згущене молоко (декілька столових ложок для начинки)
Яйця треба збити з цукром і додати дрібку солі. Потім додати борошно і перемішати лопаткою. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, і випікати в духовці 10-15 хвилин при 180 градусів.
Витягнути готовий корж, загорнути в рулет, потім розвернути, змастити згущеним молоком, знову завернути в рулет і посипати цукровою пудрою на смак чи покрити шоколадною глазур’ю. Глазур можна приготувати самостійно або просто розтопити на паровій бані плитку шоколаду.
Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...