Східне блюдо – шаурма чи шаверма, дуже подобається багатьом українцям. Приготувати його досить просто, а начинку можна урізноманітнити на свій смак. До неї можна додавати моркву по-корейськи, капусту, гриби, болгарський перець або різні інші овочі. Щоб зробити шаурму більш дієтичною, у цьому рецепті використовували курячі грудки, а майонез замінили сметаною. Шаурма виходить також ситною та смачною, передають Патріоти України.
Інгредієнти для приготування двох порцій:
Спочатку дрібно нарізаємо курячу грудку і обсмажуємо на сковороді без олії 15-20 хвилин на середньому вогні. М’ясо посоліть, можна посипати копченою паприкою.
Поки смажиться м’ясо, наріжемо огірки та сир соломкою, помідори пластинками, цибулю півкільцями. Приготуємо соус – до сметани додайте часник, пропущений через прес і посічений кріп.
Беремо лист лаваша і край рясно змащуємо соусом. Зверху викладіть м’ясо, сир, огірок, помідор. Акуратно згортаємо шаурму щільним рулетом, підгорнувши лаваш з боків. Трохи притисніть, щоб шаурма стала щільнішою.
Швидко обсмажуємо на розпеченій по максимуму сковороді з обох боків. Шаурма готова! Смачного!
Не всі фрукти можна зберігати у безпосередній близькості один від одного, яблука – не виняток. Вдасться зберегти соковиті смачні солодкі та міцні плоди якомога довше, якщо знати про особливості їх зберігання, передають Патріоти України. Неправильно орг...
Це тісто універсальне, адже підходить для всіх видів вареників із будь-якою начинкою (солодкою і солоною) та для пельменів. Працювати з таким тістом – одне задоволення, адже не треба додавати борошно під час ліплення, передають Патріоти України. Тісто ...