Це така смакота! Додайте цей несподіваний інгредієнт у вінегрет, і він стане в рази смачніше

Вінегрет - нехитрий зимовий овочевий салат, який ми любимо за доступність інгредієнтів і простоту смаку. Класичний вінегрет складається з відварених овочів і солоного огірка, але у кожного кулінара є свій секретний компонент, що поліпшує смак страви. Про це пишуть Belnovosti, передають Патріоти України.

Деякі додають в вінегрет відварну або консервовану квасолю, свіжий або консервований зелений горошок. Можна замінювати солоний огірок маринованим. Дехто боїться експериментувати зі смаком обходячись "стандартною четвіркою": картопля, морква, буряк, солоний огірок. А для невеликих смакових змін посипає салат зеленню кропу або петрушки.

Але є несподіваний спосіб

Спробуйте додати в вінегрет смажену цибулю і відчуєте, що знайомий нам з дитинства салат отримав абсолютно незвичний, але дуже цікавий смак. Багатьох кулінарів здивує такий підхід через питання: Чи може поєднання "зажарки" з овочами бути доречним?

Однак будьте впевнені, що цибулька з золотистою скоринкою стане "родзинкою" вінегрету. Якщо ви сумніваєтеся, додайте сиру цибулю. Так теж буде непогано, якщо ви звичайно не збираєтеся на побачення або ділову зустріч. Правда, бажано обдати компонент окропом, щоб не зробити готовий салат занадто гострим.

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...

Не помиліться! ТОП-5 порад, як правильно вибрати каву

неділя, 19 травень 2024, 17:30

Кава - це популярний напій, який має чимало шанувальників по всьому світу. Однак часом не виходить приготувати її так само смачно, як це роблять у кав’ярнях. Найчастіше так відбувається не лише через спосіб приготування, а й через неправильний вибір са...