Вінегрет - нехитрий зимовий овочевий салат, який ми любимо за доступність інгредієнтів і простоту смаку. Класичний вінегрет складається з відварених овочів і солоного огірка, але у кожного кулінара є свій секретний компонент, що поліпшує смак страви. Про це пишуть Belnovosti, передають Патріоти України.
Деякі додають в вінегрет відварну або консервовану квасолю, свіжий або консервований зелений горошок. Можна замінювати солоний огірок маринованим. Дехто боїться експериментувати зі смаком обходячись "стандартною четвіркою": картопля, морква, буряк, солоний огірок. А для невеликих смакових змін посипає салат зеленню кропу або петрушки.
Спробуйте додати в вінегрет смажену цибулю і відчуєте, що знайомий нам з дитинства салат отримав абсолютно незвичний, але дуже цікавий смак. Багатьох кулінарів здивує такий підхід через питання: Чи може поєднання "зажарки" з овочами бути доречним?
Однак будьте впевнені, що цибулька з золотистою скоринкою стане "родзинкою" вінегрету. Якщо ви сумніваєтеся, додайте сиру цибулю. Так теж буде непогано, якщо ви звичайно не збираєтеся на побачення або ділову зустріч. Правда, бажано обдати компонент окропом, щоб не зробити готовий салат занадто гострим.
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...