Це така смакота! Домашня ковбаса з курячого фаршу за рецептом Євгена Клопотенка

Клопотенко пропонує приготувати ніжну ковбасу з курятини - така ковбаса має красивий золотавий колір і виходить не такою жирною, як з іншого мʼяса. Цей варіант буде більш дієтичним і скоріше за все більше сподобається дітямЮ передають Патріоти України.

Підготуйте:

  • 1,2 кг гомілок
  • 500 г курячого фаршу
  • ½ ч.л. солі
  • 1 ч.л. сушеного часнику
  • 1 ч.л. коріандру
  • 150 мл молока
  • 1,5 м свинячої оболонки

Приготування

Крок 1. Зніміть з гомілок шкірку та зріжте мʼясо з кісток, наріжте його дрібним кубиком.

Крок 2. Змішайте мʼясо з фаршем, додавши сіль, сушений часник, коріандр та молоко.

Крок 3. Ретельно перемішайте фарш для ковбаси і промийте 1,5 м свинячої оболонки.

Крок 4. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Начиніть оболонку, не дуже щільно трамбуюючи її фаршем. Викладіть її на застелене пергаментом деко.

Крок 5. Проколіть ковбасу шпажками по всьому периметру, на дно дека налийте 100 мл води.

Крок 6. Запікайте ковбасу протягом 40−45 хвилин до золотавої скоринки.

На жаль, Євген Клопотенко не зняв на відео процес приготування ковбаси з курячого фаршу, тому ми вирішили показати, як це роблять інші кулінари.

А ви це знали? Навіщо в тушковану капусту додають молоко

неділя, 23 лютий 2025, 21:09

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...

Перевірте себе! ТОП-5 симптомів, які свідчать, що ви п’єте занадто багато кави

неділя, 23 лютий 2025, 18:03

Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...