Це така смакота! Домашня ковбаса з курячого фаршу за рецептом Євгена Клопотенка

Клопотенко пропонує приготувати ніжну ковбасу з курятини - така ковбаса має красивий золотавий колір і виходить не такою жирною, як з іншого мʼяса. Цей варіант буде більш дієтичним і скоріше за все більше сподобається дітямЮ передають Патріоти України.

Підготуйте:

  • 1,2 кг гомілок
  • 500 г курячого фаршу
  • ½ ч.л. солі
  • 1 ч.л. сушеного часнику
  • 1 ч.л. коріандру
  • 150 мл молока
  • 1,5 м свинячої оболонки

Приготування

Крок 1. Зніміть з гомілок шкірку та зріжте мʼясо з кісток, наріжте його дрібним кубиком.

Крок 2. Змішайте мʼясо з фаршем, додавши сіль, сушений часник, коріандр та молоко.

Крок 3. Ретельно перемішайте фарш для ковбаси і промийте 1,5 м свинячої оболонки.

Крок 4. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Начиніть оболонку, не дуже щільно трамбуюючи її фаршем. Викладіть її на застелене пергаментом деко.

Крок 5. Проколіть ковбасу шпажками по всьому периметру, на дно дека налийте 100 мл води.

Крок 6. Запікайте ковбасу протягом 40−45 хвилин до золотавої скоринки.

На жаль, Євген Клопотенко не зняв на відео процес приготування ковбаси з курячого фаршу, тому ми вирішили показати, як це роблять інші кулінари.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...