Клопотенко пропонує приготувати ніжну ковбасу з курятини - така ковбаса має красивий золотавий колір і виходить не такою жирною, як з іншого мʼяса. Цей варіант буде більш дієтичним і скоріше за все більше сподобається дітямЮ передають Патріоти України.
Підготуйте:
Приготування
Крок 1. Зніміть з гомілок шкірку та зріжте мʼясо з кісток, наріжте його дрібним кубиком.
Крок 2. Змішайте мʼясо з фаршем, додавши сіль, сушений часник, коріандр та молоко.
Крок 3. Ретельно перемішайте фарш для ковбаси і промийте 1,5 м свинячої оболонки.
Крок 4. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Начиніть оболонку, не дуже щільно трамбуюючи її фаршем. Викладіть її на застелене пергаментом деко.
Крок 5. Проколіть ковбасу шпажками по всьому периметру, на дно дека налийте 100 мл води.
Крок 6. Запікайте ковбасу протягом 40−45 хвилин до золотавої скоринки.
На жаль, Євген Клопотенко не зняв на відео процес приготування ковбаси з курячого фаршу, тому ми вирішили показати, як це роблять інші кулінари.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...