Клопотенко пропонує приготувати ніжну ковбасу з курятини - така ковбаса має красивий золотавий колір і виходить не такою жирною, як з іншого мʼяса. Цей варіант буде більш дієтичним і скоріше за все більше сподобається дітямЮ передають Патріоти України.
Підготуйте:
Приготування
Крок 1. Зніміть з гомілок шкірку та зріжте мʼясо з кісток, наріжте його дрібним кубиком.
Крок 2. Змішайте мʼясо з фаршем, додавши сіль, сушений часник, коріандр та молоко.
Крок 3. Ретельно перемішайте фарш для ковбаси і промийте 1,5 м свинячої оболонки.
Крок 4. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Начиніть оболонку, не дуже щільно трамбуюючи її фаршем. Викладіть її на застелене пергаментом деко.
Крок 5. Проколіть ковбасу шпажками по всьому периметру, на дно дека налийте 100 мл води.
Крок 6. Запікайте ковбасу протягом 40−45 хвилин до золотавої скоринки.
На жаль, Євген Клопотенко не зняв на відео процес приготування ковбаси з курячого фаршу, тому ми вирішили показати, як це роблять інші кулінари.
Ось кілька порад, як вибрати солодку і смачну полуницю, передають Патріоти України.
Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...