Якщо ви хочете швидко приготувати ситний перекус для всієї родини - ідеальним варіантом буде такий пиріг. Для нього навіть не потрібно вмикати духовку, адже все готується на сковорідці. До того ж, дуже бюджетно, передають Патріоти України.
Ідея приготування елементарного пирога на сковорідці опублікована на сторінці фудблогерки Ірини Дімітрової (iriska_dimitrova) в Instagram.
Інгредієнти для начинки:
Інгредієнти для тіста:
Спосіб приготування:
1. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості на невеликій кількості олії. Додаємо натерту моркву і обсмажуємо все разом до золотистості. Додаємо фарш, перемішуємо, розбиваючи на дрібні грудочки. Додаємо сіль, перець, паприку і тушкуємо поки не випарується майже вся волога, але не треба пересушувати.
2. Для тіста до яєць додаємо сіль, збиваємо до однорідності, вливаємо кефір і добре перемішуємо. Борошно змішуємо з розпушувачем і просіюємо, замішуємо тісто.
3. Фарш трохи відштовхуємо від стінок сковорідки, щоб потім утворилися бортики. Заливаємо фарш тістом, за необхідності розрівнюємо ложкою, накриваємо кришкою. Готуємо на дуже повільному вогні, періодично протираючи конденсат з кришки.
4. Коли тісто буде готове, перестане липнути (приблизно через 15 -20 хвилин), перевертаэмо пиріг за допомогою тарілки.
5. Викладаємо пиріг у сковорідку вниз тістом, посипаємо натертим сиром, накриваємо кришкою і готуємо ще 5-7 хвилин на повільному вогні.
6. За бажанням прикрашаємо зеленню.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...