Голубці готують з рисом та фаршем. Можна також почути про рецепти з гречаною начинкою, картопляною. Але ця пропозиція може вам здатися зовсім неочікуваною. Пропонуємо спробувати приготувати голубці з макаронами, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі компоненти:
Найперше поставте варитися макарони. Капусту також відваріть. Цибулю поріжте кубиком, моркву натріть на тертці. Овочі відправте на пательню смажитися на олії.
До макаронів додайте фарш та підсмажені овочі. Також покладіть крохмаль, сіль, перець. Ретельно вимішайте.
Розберіть капусту на листя та начиніть голубці. Як і зазвичай, складіть їх в каструлю, залийте водою та відваріть до готовності. На це піде приблизно 40 хвилин. Смачного!
М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України. ...
Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....