Голубці готують з рисом та фаршем. Можна також почути про рецепти з гречаною начинкою, картопляною. Але ця пропозиція може вам здатися зовсім неочікуваною. Пропонуємо спробувати приготувати голубці з макаронами, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі компоненти:
Найперше поставте варитися макарони. Капусту також відваріть. Цибулю поріжте кубиком, моркву натріть на тертці. Овочі відправте на пательню смажитися на олії.
До макаронів додайте фарш та підсмажені овочі. Також покладіть крохмаль, сіль, перець. Ретельно вимішайте.
Розберіть капусту на листя та начиніть голубці. Як і зазвичай, складіть їх в каструлю, залийте водою та відваріть до готовності. На це піде приблизно 40 хвилин. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...