Це така смакота! Готуємо макарони з грибами та куркою в одній каструлі - смачний та швидкий спосіб

Господині не дуже люблять довго стояти біля плити та готувати. Тому кулінари поділились швидким рецептом приготування макаронів з куркою та грибами. До того ж така страва готується в одній каструлі, що дуже зручно. Рецепт опублікувало Cafe delites, зазначають Патріоти України.

Так, для приготування приготуйте наступні інгредієнти:

  • 4 штуки курячих стегон без кісток та шкіри;
  • 1 чайна ложка сушеного базиліку;
  • сіль;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • 1 середня цибулина;
  • 4 зубчики часнику;
  • 1/3 склянки білого сухого вина;
  • 250 грамів печериць;
  • 1 літр курячого бульйону;
  • 375 мілілітрів вершків;
  • 1/3 склянки молока;
  • 300 грамів макаронів;
  • пармезан.

Легкий спосіб приготування:

Спочатку потрібно присмачити курячі стегенця сушеним базиліком, сіллю і чорним меленим перцем.

Далі розігрійте олію на середньому вогні, додайте курячі стегенця та обсмажте з обох боків до золотистої скоринки й вийміть. Після цього обсмажте дрібно нарізану цибулю, часник та влийте білого вина. Все це тушкуйте 5 хвилин.

Після цього додайте нарізаних печериць та смажте ще 3 хвилини. Додайте бульйон, вершки, сіль, перець та доведіть до кипіння.

Тепер додайте макарони та варіть поки вони не стануть аль-денте (15 хвилин). Потім посипте пармезаном.

Страву зніміть з вогню і дайте постояти 5 хвилин, щоб соус загус. А курку наріжте смужками й перемішайте з макаронами.

Страву можна прикрасити петрушкою або кропом.

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...