
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України.
Для приготування яблучного штруделя з лаваша знадобиться:
- лаваш тонкий (довжина близько 50 см) – 1 шт .;
- яблука – 2 шт .;
- яйце – 1 шт .;
- масло вершкове – 40 г;
- цукор – 4 ст. л .;
- пудра цукрова для посипання;
- горіхи волоські – 100 г;
- родзинки – 50 г;
- кориця.
Етапи приготування:
- Яблука очистити від серцевини, нарізати середніми шматочками. Помістити яблука в сковорідку, додати вершкове масло і всипати 3 столові ложки цукру. Обсмажити яблука на невеликому вогні до м’якості, періодично помішуючи.
Волоські горіхи подрібнити в чаші блендера. - Волоські горіхи подрібнити в чаші блендера.
- До яйця додати 1 столову ложку цукру.
- Гарненько взбити яйце з цукром.
- Лаваш змастити яєчної сумішшю.
- Виложіть на 2/3 довжини лаваша остиглі яблука, родзинки( завчасно промити) і зверху посипати горіхами.
- Плотно, але не сильно притискаючи, лаваш згорнути в рулет.
- Змастити верх рулету яєчної сумішшю, яка залишилась.
- Запекать лаваш в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 10-15 хвилин – до рум’яної скоринки. Дати дуже смачному, хрусткому яблучному штруделю з лаваша охолонути, посипати цукровою пудрою, корицею нарізати на частини і подати до чаю.
Приємного вам апетиту!
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...
Рибні котлети готують не так часто, як м’ясні страви, адже при готуванні може виникнути низка складнощів. Часто господині не задоволені смаковими якостями та текстурою котлет із риби.Тому варто знати про те, які хитрощі допоможуть перетворити блюдо на...