
Білокочанна капуста - один з найбюджетніших, смачних та корисних овочів, які можна використовувати для приготування салатів, голубців, супів та борщу. Ще вона ідеально підходить для засолювання, передають Патріоти України.
Кулінарка Оксана поділилася в Instagram рецептом смачної квашеної капусти з кмином, морквою та спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Капусту наріжте дрібно, перекладіть у велику миску, щоб було зручно перемішати.
2. Додайте сіль, цукор, перець, моркву і добре перемішайте.
3. Туди ж додайте кмин, лавровий листок й знову вимішайте.
4. Накрийте тарілкою та поставте під прес на 3 дні. Обов'язково потрібно перемішувати капусту, щоб вона не гірчила і мала приємний смак та запах.
5. Після цього перекладіть капусту в банку і зберігайте в холодному місці.
Лікарі по всьому світу б’ють на сполох: кількість випадків деменції стрімко зростає, і однією з головних причин цього може бути наше харчування, передають Патріоти України. Як з’ясували науковці, деякі продукти буквально “вимикають” мозок, погіршуючи...
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...