Це така смакота! Як приготувати фаршировані сосиски, апетитніші за варені

Традиційно сосиски варять. Ще їх можна кинути на сковороду та посмажити з яйцями. Добре, як варіант, їх загортають в тісто та випікають. На цьому кулінарні форми приготування не обмежуються. Сосиски ще можна зафарширувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування такої страви вам знадобляться:

  • тертий сир — 50 г;
  • сметана — 2 ч.л.;
  • гірчиця — 1 ч.л.;
  • солоний огірок — 1 шт.;
  • сосиски;
  • кріп.

Починаємо з обробки сосисок. Потрібно серцевину вийняти. Скільки вам треба сосисок, на ваш вибір. Вирізану середину треба нарізати та перемішати з подрібненим кропом.

До начинки потрібно додати також тертий сир, сметану, гірчицю. Посоліть та посипте чорним меленим перцем. Тепер начинку помістіть в сосиски.

Нафаршировані вироби викладіть в форму для запікання з пергаментом. Посипте тертим сиром та відправте в духовку при температурі 200 градусів на 15 хвилин. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Ніколи не поєднуйте картоплю з цими продуктами! Вони можуть серйозно зашкодити вашому шлунку

середа, 24 грудень 2025, 23:10

Картопля - корисна, ситна та низькокалорійна, але неправильне поєднання з іншими продуктами може перетворити її на справжню травну бомбу. Експерти дієтологи попереджають: деякі комбінації викликають важкість у шлунку, сонливість та втому, передають Пат...

Ці овочі рятують печінку - гепатолог розкрив секрет

середа, 24 грудень 2025, 13:08

Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...