Це така смакота! Як приготувати фаршировані сосиски, апетитніші за варені

Традиційно сосиски варять. Ще їх можна кинути на сковороду та посмажити з яйцями. Добре, як варіант, їх загортають в тісто та випікають. На цьому кулінарні форми приготування не обмежуються. Сосиски ще можна зафарширувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування такої страви вам знадобляться:

  • тертий сир — 50 г;
  • сметана — 2 ч.л.;
  • гірчиця — 1 ч.л.;
  • солоний огірок — 1 шт.;
  • сосиски;
  • кріп.

Починаємо з обробки сосисок. Потрібно серцевину вийняти. Скільки вам треба сосисок, на ваш вибір. Вирізану середину треба нарізати та перемішати з подрібненим кропом.

До начинки потрібно додати також тертий сир, сметану, гірчицю. Посоліть та посипте чорним меленим перцем. Тепер начинку помістіть в сосиски.

Нафаршировані вироби викладіть в форму для запікання з пергаментом. Посипте тертим сиром та відправте в духовку при температурі 200 градусів на 15 хвилин. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Чим замінити яйце для скріплення фаршу на котлети

неділя, 23 лютий 2025, 8:07

Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...

Є секрет! Що додати у фарш для котлет, щоб були соковиті

неділя, 23 лютий 2025, 7:12

Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...