Це така смакота! Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді

З мінімуму кількості інгредієнтів приготуйте дуже смачну курячу страву, яка чудово поєднується з будь-яким гарніром або зі свіжими овочами, передають Патріоти України.

Для цього знадобляться куряче філе, спеції, соєвий соус, який зробить м'ясо ніжним і соковитим, чорний перець мелений і кунжут.

Інгредієнти

куряче філе
400 г
соєвий соус
2 ст. л.
олія
1 ст. л.
спеції для курки
1 ч. л.
перець чорний мелений
кунжут
  1. Куряче філе промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на шматочки.
  2. Для маринаду: у мисці змішайте соєвий соус, олію, спеції, перець чорний мелений. Перемішайте.
  3. Викладіть філе в миску з маринадом, перемішайте, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин маринуватися.
  4. На розігріту сковороду викладіть м'ясо разом із соусом і обсмажте з двох боків на досить сильному вогні, до золотистого кольору. Готову страву посипте кунжутом.

Поради:

  • Олію на сковороду не додавайте.
  • Куряче філе можна залишити маринуватися на ніч.
Джерело: ТСН.ua

Неочікувано! Віскі визнали найменш шкідливим алкоголем - але є умова

четвер, 6 листопад 2025, 17:45

Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...

Варто включити в раціон! Названо спецію, яка знижує високий тиск

четвер, 6 листопад 2025, 16:44

Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...