Це така смакота! Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді

З мінімуму кількості інгредієнтів приготуйте дуже смачну курячу страву, яка чудово поєднується з будь-яким гарніром або зі свіжими овочами, передають Патріоти України.

Для цього знадобляться куряче філе, спеції, соєвий соус, який зробить м'ясо ніжним і соковитим, чорний перець мелений і кунжут.

Інгредієнти

куряче філе
400 г
соєвий соус
2 ст. л.
олія
1 ст. л.
спеції для курки
1 ч. л.
перець чорний мелений
кунжут
  1. Куряче філе промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на шматочки.
  2. Для маринаду: у мисці змішайте соєвий соус, олію, спеції, перець чорний мелений. Перемішайте.
  3. Викладіть філе в миску з маринадом, перемішайте, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин маринуватися.
  4. На розігріту сковороду викладіть м'ясо разом із соусом і обсмажте з двох боків на досить сильному вогні, до золотистого кольору. Готову страву посипте кунжутом.

Поради:

  • Олію на сковороду не додавайте.
  • Куряче філе можна залишити маринуватися на ніч.
Джерело: ТСН.ua

ТОП-3 помилки, які допускають господині при приготуванні риби

вівторок, 17 червень 2025, 0:05

У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потр...

Господиням на замітку! Чи треба мити курку перед запіканням

понеділок, 16 червень 2025, 23:14

Смажена, запечена, відварена – курка смакує майже кожному. Проте, перш ніж відправити її до духовки чи на сковорідку, більшість із нас робить одну поширену помилку, яка, на перший погляд, здається логічною та навіть гігієнічною. Чи треба мити курку пер...