Це така смакота! Як швидко запекти картоплю у шкірці - виходить дуже м'якою і соковитою

Для того, щоб смачно запекти картоплю, зовсім не обов'язково її чистити і нарізати на шматочки. Якщо залишити овоч у шкірці - він буде дуже м'яким всередині та соковитим. Потрібно лише придавити картоплини горнятком, передають Патріоти України.

Ідея приготування запеченої картоплі в шкірці нашвидкуруч опублікована на сторінці фудблогерки Олени з ніком cookingе_by_elena в Instgaram.

Інгредієнти:

  • картопля – 8 шт
  • олія – 1.5 ст.л + парика копчена і сіль по 1 ч. л.

Інгредієнти для соусу:

  • корнішони – 30 г
  • часник – 2 зубчика
  • соєвий соус – 1 ст. л
  • сметана (10-15%) – 5 ст.л

Спосіб приготування:

1. Варимо картоплю в підсоленій воді до м’якості (приблизно 20-25 хвилин).

2. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо картоплю і давимо її горнятком (можна змастити дно олією, так менше прилипатиме), треба, щоб вона вся була плоска.

3. У маленькій ємності замішуємо олію+сіль+паприку, змащуємо зверху картоплю, відправляємо в розігріту духовку до 220 градусів на 25-30 хвилин.

4. Для соусу, дрібно нарізаємо корнішони (маленькі огірочки з банки), часник, сметану та соєвий соус. Змішуємо всі інгредієнти в ємності для подачі.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...