Для того, щоб смачно запекти картоплю, зовсім не обов'язково її чистити і нарізати на шматочки. Якщо залишити овоч у шкірці - він буде дуже м'яким всередині та соковитим. Потрібно лише придавити картоплини горнятком, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Варимо картоплю в підсоленій воді до м’якості (приблизно 20-25 хвилин).
2. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо картоплю і давимо її горнятком (можна змастити дно олією, так менше прилипатиме), треба, щоб вона вся була плоска.
3. У маленькій ємності замішуємо олію+сіль+паприку, змащуємо зверху картоплю, відправляємо в розігріту духовку до 220 градусів на 25-30 хвилин.
4. Для соусу, дрібно нарізаємо корнішони (маленькі огірочки з банки), часник, сметану та соєвий соус. Змішуємо всі інгредієнти в ємності для подачі.
Тушкована капуста – дуже корисна страва, що позитивно впливає на обмін речовин та стан шлунково-кишкового тракту, передають Патріоти України. Багато людей люблять таку їжу за відмінний смак за відносно низьку калорійність. Під час приготування тушкован...
Багато хто на своєму досвіді знає про те, що навіть звичні страви в ресторані здаються більш вишуканими та смачними, передають Патріоти України. Тому господині намагаються повторити кулінарні шедеври на своїй домашній кухні, що виходить далеко не завжд...