Курячі гомілки досить швидко готуються, тому ідеально підходять для обіду. Але не варто пересушувати їх в духовці. Краще протушкувати м'ясо просто на сковорідці, передають Патріоти України.
Ідея приготування курячих гомілок у вершковому соусі опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком anna.demirel вInstagram. Для ситності можна додати гриби.
Спосіб приготування:
1. Курячі ніжки помити і просушити паперовим рушником.
2. На розігріту сковорідку викласти вершкове масло і оливкову олію, а потім ніжки.
3. Смажити до золотистої скоринки по 10 хвилин з кожного боку (загалом 20 хвилин).
4. Посмажені ніжки відкласти.
5. Печериці порізати на 4 частини, кожну покласти в цю ж сковорідку і посмажити гриби.
6. Пізніше додати часник, далі налити бульйон.
7. Довести до кипіння, додати гірчицю, вершки, спеції і сіль.
8. Постійно помішуючи, варимо соус хвилин 10 до легкого загущення.
9. Потім готовий соус викласти у форму, далі курячі ніжки і присипати зверху тим‘яном і запікати у розігрітій духовці за температури 175 градусів 15 хвилин.
Пельмені смачні, коли виходять соковиті та ароматні. Сухий фарш їм зовсім не пасує. Якщо ви не купуєте напівфабрикати, а надаєте перевагу домашньому приготуванню, тоді вам буде корисним дізнатитись один лайфхак. Він допоможе приготувати дуже смачний та...
Мандарини бувають такі солодкі та смачні, але ж на них ще треба попасти в магазині чи на ринку. Не завжди дають скуштувати. Якщо вам все ж таки попались кислі мандарини, не засмучуйтесь. Є метод, який дає можливість побороти кислоту та нівелювати її см...