
Курячі гомілки досить швидко готуються, тому ідеально підходять для обіду. Але не варто пересушувати їх в духовці. Краще протушкувати м'ясо просто на сковорідці, передають Патріоти України.
Ідея приготування курячих гомілок у вершковому соусі опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком anna.demirel вInstagram. Для ситності можна додати гриби.
Спосіб приготування:
1. Курячі ніжки помити і просушити паперовим рушником.
2. На розігріту сковорідку викласти вершкове масло і оливкову олію, а потім ніжки.
3. Смажити до золотистої скоринки по 10 хвилин з кожного боку (загалом 20 хвилин).
4. Посмажені ніжки відкласти.
5. Печериці порізати на 4 частини, кожну покласти в цю ж сковорідку і посмажити гриби.
6. Пізніше додати часник, далі налити бульйон.
7. Довести до кипіння, додати гірчицю, вершки, спеції і сіль.
8. Постійно помішуючи, варимо соус хвилин 10 до легкого загущення.
9. Потім готовий соус викласти у форму, далі курячі ніжки і присипати зверху тим‘яном і запікати у розігрітій духовці за температури 175 градусів 15 хвилин.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...