Це така смакота! Як смачно приготувати курячі гомілки на обід - м'ясо вийде дуже м'яким

Курячі гомілки досить швидко готуються, тому ідеально підходять для обіду. Але не варто пересушувати їх в духовці. Краще протушкувати м'ясо просто на сковорідці, передають Патріоти України.

Ідея приготування курячих гомілок у вершковому соусі опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком anna.demirel вInstagram. Для ситності можна додати гриби.

Інгредієнти:
  • курячі ніжки – 6 шт
  • бульйон – 500 мл (будь-який)
  • вершки 35% – 80 г
  • шампіньйони – 150 г
  • вершкове масло – 30 г
  • оливкова олія – 10 г
  • гірчиця – 1 ст.л.
  • часник – 3 зубчика
  • спеції – тим’ян, а також будь-які улюблені
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Курячі ніжки помити і просушити паперовим рушником.

2. На розігріту сковорідку викласти вершкове масло і оливкову олію, а потім ніжки.

3. Смажити до золотистої скоринки по 10 хвилин з кожного боку (загалом 20 хвилин).

4. Посмажені ніжки відкласти.

5. Печериці порізати на 4 частини, кожну покласти в цю ж сковорідку і посмажити гриби.

6. Пізніше додати часник, далі налити бульйон.

7. Довести до кипіння, додати гірчицю, вершки, спеції і сіль.

8. Постійно помішуючи, варимо соус хвилин 10 до легкого загущення.

9. Потім готовий соус викласти у форму, далі курячі ніжки і присипати зверху тим‘яном і запікати у розігрітій духовці за температури 175 градусів 15 хвилин.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...