Курячі гомілки досить швидко готуються, тому ідеально підходять для обіду. Але не варто пересушувати їх в духовці. Краще протушкувати м'ясо просто на сковорідці, передають Патріоти України.
Ідея приготування курячих гомілок у вершковому соусі опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком anna.demirel вInstagram. Для ситності можна додати гриби.
Спосіб приготування:
1. Курячі ніжки помити і просушити паперовим рушником.
2. На розігріту сковорідку викласти вершкове масло і оливкову олію, а потім ніжки.
3. Смажити до золотистої скоринки по 10 хвилин з кожного боку (загалом 20 хвилин).
4. Посмажені ніжки відкласти.
5. Печериці порізати на 4 частини, кожну покласти в цю ж сковорідку і посмажити гриби.
6. Пізніше додати часник, далі налити бульйон.
7. Довести до кипіння, додати гірчицю, вершки, спеції і сіль.
8. Постійно помішуючи, варимо соус хвилин 10 до легкого загущення.
9. Потім готовий соус викласти у форму, далі курячі ніжки і присипати зверху тим‘яном і запікати у розігрітій духовці за температури 175 градусів 15 хвилин.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...