Це така смакота! Як запекти гомілки, щоб вони були хрусткими та соковитими - простий спосіб

Куряче м'ясо ідеально підходить для запікання, адже готується воно досить швидко і не потребує тривалої підготовки. Особливо смачно, якщо зверху утворюється апетитна хрустка скоринка, а середина стає м'якою та соковитою. Для такого ефекту потрібно приготувати правильний маринад, передають Патріоти України.

Ідея приготування курячих гомілок зі скоринкою опублікована на сторінці фудблогерки Ірини Дімітрової (iriska_dimitrova) вInstagram. Маринад готується на основі меду та соєвого соусу.
Інгредієнти:
  • 700 г курячих гомілок
  • 2 ст л кетчупу
  • 1 ст л меду
  • 1 ст л соєвого соусу
  • 1 ч.л карі
  • 0,5 ч.л солі
  • 1 ч.л паприки
  • 2-3 зуб часнику

Спосіб приготування:

1. Для маринаду все змішуємо.

2. Заливаємо гомілки.

3. Добре перемішуємо.

4. Залишаємо на 1 годину промаринуватись.

5. Запікаємо при температурі 190 – 200 градусів на 40-45 хвилин. В процесі декілька разів перевернути.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари при приготуванні макаронів додають каву

неділя, 11 травень 2025, 18:07

Важко знайти дивніше поєднання, ніж характерний смак кави з традиційними макаронами. Однак кухарі при приготуванні можуть використовувати цей нестандартний для класичної рецептури продукт, щоб поліпшити смакові якості страви, передають Патріоти України...

Все просто! Як прибрати гіркоту у курячих сердець та печінки

неділя, 11 травень 2025, 17:30

Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком. Щоб цього не тарпилось, перед тим як...