Це така смакота! Як запекти гомілки, щоб вони були хрусткими та соковитими - простий спосіб

Куряче м'ясо ідеально підходить для запікання, адже готується воно досить швидко і не потребує тривалої підготовки. Особливо смачно, якщо зверху утворюється апетитна хрустка скоринка, а середина стає м'якою та соковитою. Для такого ефекту потрібно приготувати правильний маринад, передають Патріоти України.

Ідея приготування курячих гомілок зі скоринкою опублікована на сторінці фудблогерки Ірини Дімітрової (iriska_dimitrova) вInstagram. Маринад готується на основі меду та соєвого соусу.
Інгредієнти:
  • 700 г курячих гомілок
  • 2 ст л кетчупу
  • 1 ст л меду
  • 1 ст л соєвого соусу
  • 1 ч.л карі
  • 0,5 ч.л солі
  • 1 ч.л паприки
  • 2-3 зуб часнику

Спосіб приготування:

1. Для маринаду все змішуємо.

2. Заливаємо гомілки.

3. Добре перемішуємо.

4. Залишаємо на 1 годину промаринуватись.

5. Запікаємо при температурі 190 – 200 градусів на 40-45 хвилин. В процесі декілька разів перевернути.

Є секрет! Скільки яєць додавати до тіста для тонких млинців

понеділок, 27 січень 2025, 19:07

Така смачна страва, як млинці дуже популярна на нашому столі. І набриднути млинці не можуть, адже до них можна приготувати багато різноманітних начинок, передають Патріоти України. Щоб млинці вдались смачними потрібно вміти правильно замісити тісто. Є ...

ТОП-5 фактів, які треба знати про мед молодим господиням

понеділок, 27 січень 2025, 18:12

Те, що мед корисний, це загальновідомий факт. У кулінарії він має багато секретів, які треба враховувати, щоб страви були смачними та якісними водночас. Дізнайтеся 5 фактів про мед, про які мало хто знає, передають Патріоти України.