Куряче м'ясо ідеально підходить для запікання, адже готується воно досить швидко і не потребує тривалої підготовки. Особливо смачно, якщо зверху утворюється апетитна хрустка скоринка, а середина стає м'якою та соковитою. Для такого ефекту потрібно приготувати правильний маринад, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
1. Для маринаду все змішуємо.
2. Заливаємо гомілки.
3. Добре перемішуємо.
4. Залишаємо на 1 годину промаринуватись.
5. Запікаємо при температурі 190 – 200 градусів на 40-45 хвилин. В процесі декілька разів перевернути.
Гірка пшоняна каша – страва, від якої навряд чи можна отримати задоволення. На жаль, дана проблема дуже поширена: з нею хоча б раз стикався кожен кулінар. Причиною появи зайвого смаку стає наявність гірких рослинних олій, передають Патріоти України. Що...
Вважається, що найсмачніші пельмені це ті, що зліплені своїми руками. Частково це правда. Насправді навіть домашні пельмені можна перетворити на щось огидне, після чого ні ліпити, ні варити їх уже не захочеться. Тому смачні пельмені – це ті, що правиль...