
Куряче м'ясо ідеально підходить для запікання, адже готується воно досить швидко і не потребує тривалої підготовки. Особливо смачно, якщо зверху утворюється апетитна хрустка скоринка, а середина стає м'якою та соковитою. Для такого ефекту потрібно приготувати правильний маринад, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
1. Для маринаду все змішуємо.
2. Заливаємо гомілки.
3. Добре перемішуємо.
4. Залишаємо на 1 годину промаринуватись.
5. Запікаємо при температурі 190 – 200 градусів на 40-45 хвилин. В процесі декілька разів перевернути.
Додавання риби до раціону є одним із найефективніших способів підтримати здоров’я серцево-судинної та нервової систем. Проте, як зазначають дієтологи, не всі види риби однаково корисні. Деякі містять вищі дози необхідних поживних речовин, як-от омега-3...
Яйця і вівсянка - лише деякі корисні продукти для сніданку, які допоможуть вам скинути вагу, не відчуваючи сильного голоду. Чим ще можна урізноманітнити свій сніданок, якщо ви хочете схуднути - пише Health Shots, передають Патріоти України. Яйця вирізн...