Куряче м'ясо ідеально підходить для запікання, адже готується воно досить швидко і не потребує тривалої підготовки. Особливо смачно, якщо зверху утворюється апетитна хрустка скоринка, а середина стає м'якою та соковитою. Для такого ефекту потрібно приготувати правильний маринад, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
1. Для маринаду все змішуємо.
2. Заливаємо гомілки.
3. Добре перемішуємо.
4. Залишаємо на 1 годину промаринуватись.
5. Запікаємо при температурі 190 – 200 градусів на 40-45 хвилин. В процесі декілька разів перевернути.
Деруни - дуже проста страва, яку може приготувати кожна господиня. Ця страва так і манить своїм ароматом та хрусткою скоринкою. Основний інгредієнт для цієї страви знайдеться на кожній кухні - це картопля. Також не слід забувати і про цибулю, яка допом...
Стегна - це дуже м'ясна частина курячої тушки. Тому вони ідеально підходять для запікання. А для соковитості і хрусткої скоринки варто приготувати маринад, соус, а також додати овочі, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих стег...