Це така смакота! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті.

Інгредієнти

Вам потрібні такі продукти:

  • підчеревина — 1,5 кг;
  • часник — 4 зубчики;
  • гостра гірчиця;
  • соус барбекю;
  • розмарин;
  • сіль, перець, паприка.

Як приготувати

М’ясо свинини натріть сіллю, змастіть соусами та посипте чорним меленим перцем, копченою паприкою. Розподіліть подрібнений часник, розмарин.

Тепер потрібно підчеревину скрутити в рулет. Після цього треба перев’язати рулет з усіх сторін. Можна не відразу відправляти в духовку, а залишити на 2 години постояти, промаринуватися.

Потім відправте рулет в духовку на 1,5 години при температурі 185 градусів. Готовий рулет змастіть соком, який виділився та намастіть соусом барбекю. Запікайте від цього моменту ще протягом 10 хвилин до утворення апетитної скоринки. Смачного!

Це може здивувати! Що станеться з організмом, якщо відмовитися від вживання молока

субота, 30 серпень 2025, 17:45

Відмова від коров’ячого молока може стати несподіваним викликом, адже для багатьох цей продукт залишається звичним у щоденному раціоні. Водночас сучасні дослідження та поради дієтологів свідчать, що молоко не є обов’язковим для дорослої людини, передаю...

Ці закуски можуть врятувати ваше серце та кишечник - і це перевірено дослідженнями

субота, 30 серпень 2025, 17:12

Перекуси - невід’ємна частина нашого дня: близько 90% людей перекушують щонайменше раз на день. Важливо не відмовлятися від перекусів, а вибирати поживні та ситні продукти, які підтримують здоров’я серця та стабільний рівень цукру в крові, передають Па...