Це така смакота! Картопля в духовці з хрусткою скоринкою і м’яка всередині

Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом картоплі в духовці з хрусткою скоринкою, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Картопля – 10-12 шт.
  • Сіль – 1 ч.л. (з гіркою)
  • Розмарин – 1 ч.л.
  • Соняшникова олія – 3 ст.л.
  • Вершкове масло – 3 ст.л.
  • Лід – 200 гр.
  • Вода крижана – 2 літри
  • Чорний перець – за смаком

Покроковий процес приготування картоплі

Картоплю чистимо, якщо велика розрізаємо.

Кладемо в каструлю, заливаємо крижаною водою і ще кладемо лід.

Додаємо сіль і залишаємо картоплю в крижаній воді обов’язково постояти 5-7 хвилин.

А ось і сам секрет: така процедура, допоможе вивести крохмаль з картоплі і скоринка в такому випадку буде хрусткою, а серединка м’яка.

Тепер ставимо на вогонь, накип знімаємо. Варимо як закипить рівно 3 хвилини.

Знімаємо і відразу зливаємо воду.

На деко кладемо спеції, часник, олію соняшникову.

Кладемо картоплю, вершкове масло і ставимо в духовку.

Навіть перевертати не потрібно, картопля сама рум’яниться зверху.

Тепер дістаємо і перемішуємо. Смачного!

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...