Це така смакота! Картопляні зрази з м'ясом. які сподобаються усій родині

Пропонуємо найвдаліший рецепт картопляних зразів з м'ясом, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Картопля в мундирі 1 кг
  • Яйце 1 шт
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Відварене м'ясо свинини (або інше м'ясо) 300 г
  • Цибуля ріпчаста середнього розміру 2 шт
  • Вершкове масло 50-70 г
  • Сіль і перець за смаком
  • Олія для обсмажування

Рецепт приготування зразів:

1. Відварити картоплю прямо в шкірці (в мундирі). Рекомендую саме не чистити картоплю, а варити її в мундирі, щоб у ній після варіння залишилося більше клейковини, при цьому знадобиться менше борошна та працювати з тістом буде легше.

2. Нарізати дрібно цибулю і обсмажити її на олії до легкої рум'яності і потім додати шматочок вершкового масла.

3. Відварене м'ясо нарізати на шматочки і пропустити через м'ясорубку.

4. Обсмажену цибулю перемішати з м'ясом. Посолити і поперчити за смаком.

5. Почистити відварену картоплю від шкірки.

6. Картоплю потрібно добре стовкти в пюре за допомогою картоплем'ялки і посолити за смаком і додати 1 яйце. Додати борошно і добре вимішати тісто руками.

7. Тісто та начинка готові. Тепер сформуємо зрази. Для цього ложкою набираємо тісто і перекладаємо на долоню, робимо долонями круглу кульку з нього, прокочуємо між долонями, щоб ущільнити наше тісто. Якщо тісто липне до рук – додайте на руки трохи борошна.

8. Потім розплющимо між долонями тісто у вигляді круглого коржа і кладемо начинку на цей коржик - стільки, скільки поміститься. Защипуємо краї, якби ми ліпили пиріжок або вареник. Потім згладимо защиплені краї, знову прокатавши коржик з начинкою між долонями. Сформувати можна будь-яку форму зрази - овальну або круглу.

9. Викласти зрази на розігріту сковороду з олією та обсмажити на середньому вогні до рум'яної скоринки по кілька хвилин з кожного боку.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Справжня знахідка! Освіжаючий коктейль з яблук та меду

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:12

Яблука цінні тим, що з них можна готувати велику кількість страв. Смажити, запікати, тушкувати, а також з ними виходить дуже смачний та освіжаючий коктейль. Враховуючи складники, він ще й дуже корисний для здоров’я, передають Патріоти України. Вам знад...