Це така смакота! Хрусткі чіпси з лаваша за 2 хвилини - простий рецепт

Гості на порозі, а приготувати смачну та корисну закуску не встигли? Ми радимо звернути увагу на ці рецепти. Неймовірно простий рецепт чіпсів з лаваша. Готувати всього 2 хвилини, а задоволення отримаєте на весь вечір. Під рукою повинен бути тільки лаваш та масло, передають Патріоти України.

Чіпси з лаваша в мікрохвильовці - рецепт

Вам потрібно:

  • Лаваш - 1 лист
  • Оливкова олія або рослинна
  • Сіль, спеції за смаком

Лаваш порізати на кубики, або смужки.

Скласти в глибоку миску та рясно полити оливковою олією.

Змішати сіль, спеції, паприку та прованські трави.

Покладіть в блюдо та відправте в мікрохвильовку на 2 хвилини.

Смачні та хрусткі чіпси за 2 хвилини готові.

Смачні чіпси з баклажана - рецепт

Вам потрібно:

  • Баклажан великий - 1 штука
  • Олія оливкова
  • Оцет бальзамічний
  • Сіль, цукор, спеції - за смаком

Баклажан добре помити та нарізати слайсами або тонкими кільцями.

Змішати бальзамічний оцет 1 столову ложку, оливкову олію 1 столову ложку, цукор, сіль та спеції.

Змочити баклажани в маринаді для чіпсів.

Розігріти духовку до 180 градусів.

На деко з папером для випічки покласти баклажани, та випікати чіпси 20-25 хвилин.

Чіпси з огірка - рецепт

Вам потрібно:

  • Огірки - 400 грам
  • Олія оливкова
  • Сіль, трави прованські
  • Сир Пармезан

Огірки добре помити та нарізати тонкими кільцями.

Сіль, перець, прованські трави змішати та додати до оливкової олії.

Кожну часточку огірка полити оливковою олією зі спеціями та покласти на деко.

Посипати тертим Пармезаном.

Готуємо чіпси з огірка в духовці 9 хвилин при температурі 180 градусів.

Теплі чи холодні: Ось якої температури мають бути яйця для випічки

понеділок, 9 червень 2025, 19:30

Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...

Чому немає сенсу вимочувати курку перед приготуванням

понеділок, 9 червень 2025, 19:02

Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...