Це така смакота! Хрусткі чіпси з лаваша за 2 хвилини - простий рецепт

Гості на порозі, а приготувати смачну та корисну закуску не встигли? Ми радимо звернути увагу на ці рецепти. Неймовірно простий рецепт чіпсів з лаваша. Готувати всього 2 хвилини, а задоволення отримаєте на весь вечір. Під рукою повинен бути тільки лаваш та масло, передають Патріоти України.

Чіпси з лаваша в мікрохвильовці - рецепт

Вам потрібно:

  • Лаваш - 1 лист
  • Оливкова олія або рослинна
  • Сіль, спеції за смаком

Лаваш порізати на кубики, або смужки.

Скласти в глибоку миску та рясно полити оливковою олією.

Змішати сіль, спеції, паприку та прованські трави.

Покладіть в блюдо та відправте в мікрохвильовку на 2 хвилини.

Смачні та хрусткі чіпси за 2 хвилини готові.

Смачні чіпси з баклажана - рецепт

Вам потрібно:

  • Баклажан великий - 1 штука
  • Олія оливкова
  • Оцет бальзамічний
  • Сіль, цукор, спеції - за смаком

Баклажан добре помити та нарізати слайсами або тонкими кільцями.

Змішати бальзамічний оцет 1 столову ложку, оливкову олію 1 столову ложку, цукор, сіль та спеції.

Змочити баклажани в маринаді для чіпсів.

Розігріти духовку до 180 градусів.

На деко з папером для випічки покласти баклажани, та випікати чіпси 20-25 хвилин.

Чіпси з огірка - рецепт

Вам потрібно:

  • Огірки - 400 грам
  • Олія оливкова
  • Сіль, трави прованські
  • Сир Пармезан

Огірки добре помити та нарізати тонкими кільцями.

Сіль, перець, прованські трави змішати та додати до оливкової олії.

Кожну часточку огірка полити оливковою олією зі спеціями та покласти на деко.

Посипати тертим Пармезаном.

Готуємо чіпси з огірка в духовці 9 хвилин при температурі 180 градусів.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...