Це така смакота! Хрусткі та золотисті курячі гомілки в духовці - готуються 25 хвилин

Курячі гомілки - це ідеальне м'ясо до будь-якої каші, макаронів такартоплі. Його перевага в тому, що часу на приготування потрібно дуже мало. А особливо смачно, якщо запекти гомілки в духовці – зверху виходить апетитна золотиста скоринка, передають Патріоти України.

Ідея приготування золотистих курячих гомілок в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking в Instagram. Важливо обрати для такого м'яса правильні спеції.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих гомілок
  • 1,5 ст.л. солодкої паприки
  • 1,5 ч.л. сушеного часнику
  • 4 ст.л. олії
  • сіль, перець – за смаком
  • вершкове масло, зелень, часник

Спосіб приготування:

1. Курячі гомілки миємо.

2. Перекладаємо в глибоку миску.

3. Додаємо спеції, олію та ретельно перемішуємо.

4. Форму застеляємо пергаментом.

5. Кладемо решітку та викладаємо курячі гомілки.

6. Запікаємо за температури 200 градусів 25 хвилин з кожного боку.

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...

Розставлено крапки над "і": Чи можна підігрівати каву в мікрохвильовій печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 17:24

Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...