Курячі гомілки - це ідеальне м'ясо до будь-якої каші, макаронів такартоплі. Його перевага в тому, що часу на приготування потрібно дуже мало. А особливо смачно, якщо запекти гомілки в духовці – зверху виходить апетитна золотиста скоринка, передають Патріоти України.
Ідея приготування золотистих курячих гомілок в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking в Instagram. Важливо обрати для такого м'яса правильні спеції.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курячі гомілки миємо.
2. Перекладаємо в глибоку миску.
3. Додаємо спеції, олію та ретельно перемішуємо.
4. Форму застеляємо пергаментом.
5. Кладемо решітку та викладаємо курячі гомілки.
6. Запікаємо за температури 200 градусів 25 хвилин з кожного боку.
Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...