Курячі гомілки - це ідеальне м'ясо до будь-якої каші, макаронів такартоплі. Його перевага в тому, що часу на приготування потрібно дуже мало. А особливо смачно, якщо запекти гомілки в духовці – зверху виходить апетитна золотиста скоринка, передають Патріоти України.
Ідея приготування золотистих курячих гомілок в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking в Instagram. Важливо обрати для такого м'яса правильні спеції.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курячі гомілки миємо.
2. Перекладаємо в глибоку миску.
3. Додаємо спеції, олію та ретельно перемішуємо.
4. Форму застеляємо пергаментом.
5. Кладемо решітку та викладаємо курячі гомілки.
6. Запікаємо за температури 200 градусів 25 хвилин з кожного боку.
Кожна господиня прагне приготувати страви з курячих субпродуктів так, щоб вони не гірчили і вийшли смачними. Саме неприємний присмак часом зупиняє господарок від використання курячих сердець і печінки, передають Патріоти України. Пропонуємо вам ознайом...
Курячі котлети можна не смажити, а зробити з них кульки. Якщо залити їх сирним соусом, буде вдвічі смачніше. Спробуйте цю ідею для вечері. Її можна і дорослим, і дітям. Ніжний смак та апетитний аромат — всі будуть задоволені, передають Патріоти України...