Це така смакота! Хрусткі та золотисті курячі гомілки в духовці - готуються 25 хвилин

Курячі гомілки - це ідеальне м'ясо до будь-якої каші, макаронів такартоплі. Його перевага в тому, що часу на приготування потрібно дуже мало. А особливо смачно, якщо запекти гомілки в духовці – зверху виходить апетитна золотиста скоринка, передають Патріоти України.

Ідея приготування золотистих курячих гомілок в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking в Instagram. Важливо обрати для такого м'яса правильні спеції.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих гомілок
  • 1,5 ст.л. солодкої паприки
  • 1,5 ч.л. сушеного часнику
  • 4 ст.л. олії
  • сіль, перець – за смаком
  • вершкове масло, зелень, часник

Спосіб приготування:

1. Курячі гомілки миємо.

2. Перекладаємо в глибоку миску.

3. Додаємо спеції, олію та ретельно перемішуємо.

4. Форму застеляємо пергаментом.

5. Кладемо решітку та викладаємо курячі гомілки.

6. Запікаємо за температури 200 градусів 25 хвилин з кожного боку.

Чим замінити вершкове масло: ТОП-4 продукти, про які ви не знали або забули

середа, 22 січень 2025, 9:13

Рахувати калорії — невід’ємна частина при бажанні схуднути. Доводиться відмовлятись від тих чи інших продуктів. І вершкове масло часто попадає в перелік заборонених для фігури. Не переживайте, бо є варіанти продуктів, якими можна його замінити. Та й см...

Лише спробуйте! Як досвідчені господині готують печінку, щоб танула в роті

середа, 22 січень 2025, 8:13

Часто радять для м’якості замочувати печінку в молоці. Насправді така порада ніяк не вплине на м’якість й ніжність печінки, а тільки прибере неприємну гіркоту, передають Патріоти України. Для того, щоб печінка вийшла ніжною, м’якою й танула у роті, пот...