Курячі гомілки - це ідеальне м'ясо до будь-якої каші, макаронів такартоплі. Його перевага в тому, що часу на приготування потрібно дуже мало. А особливо смачно, якщо запекти гомілки в духовці – зверху виходить апетитна золотиста скоринка, передають Патріоти України.
Ідея приготування золотистих курячих гомілок в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking в Instagram. Важливо обрати для такого м'яса правильні спеції.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курячі гомілки миємо.
2. Перекладаємо в глибоку миску.
3. Додаємо спеції, олію та ретельно перемішуємо.
4. Форму застеляємо пергаментом.
5. Кладемо решітку та викладаємо курячі гомілки.
6. Запікаємо за температури 200 градусів 25 хвилин з кожного боку.
Відчуваєте постійну втому, незважаючи на повноцінний сон? Кофе більше не заряджає енергією, а настрій "скаче" без видимої причини? Можливо, це не просто стрес або брак вітамінів, а сигнал організму про надлишок токсинів, передають Патріоти України. 6 о...
Експерти склали список із семи овочів, які категорично не можна давати собакам, адже деякі з них становлять серйозну загрозу для здоров’я наших улюбленців, передають Патріоти України. Наші домашні собаки не можуть їсти багато того, що ми вживаємо щодня...