Це така смакота! Хрусткі та золотисті курячі гомілки в духовці - готуються 25 хвилин

Курячі гомілки - це ідеальне м'ясо до будь-якої каші, макаронів такартоплі. Його перевага в тому, що часу на приготування потрібно дуже мало. А особливо смачно, якщо запекти гомілки в духовці – зверху виходить апетитна золотиста скоринка, передають Патріоти України.

Ідея приготування золотистих курячих гомілок в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking в Instagram. Важливо обрати для такого м'яса правильні спеції.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих гомілок
  • 1,5 ст.л. солодкої паприки
  • 1,5 ч.л. сушеного часнику
  • 4 ст.л. олії
  • сіль, перець – за смаком
  • вершкове масло, зелень, часник

Спосіб приготування:

1. Курячі гомілки миємо.

2. Перекладаємо в глибоку миску.

3. Додаємо спеції, олію та ретельно перемішуємо.

4. Форму застеляємо пергаментом.

5. Кладемо решітку та викладаємо курячі гомілки.

6. Запікаємо за температури 200 градусів 25 хвилин з кожного боку.

Чим посипати дно форми для випічки, щоб шарлотка вийшла пишною

п’ятниця, 25 квітень 2025, 18:14

Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...

Господиням на замітку! Як засолити скумбрію, щоб було смачно без зайвих дій

п’ятниця, 25 квітень 2025, 17:13

Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...