Це така смакота! Хрусткі та золотисті курячі гомілки в духовці - готуються 25 хвилин

Курячі гомілки - це ідеальне м'ясо до будь-якої каші, макаронів такартоплі. Його перевага в тому, що часу на приготування потрібно дуже мало. А особливо смачно, якщо запекти гомілки в духовці – зверху виходить апетитна золотиста скоринка, передають Патріоти України.

Ідея приготування золотистих курячих гомілок в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking в Instagram. Важливо обрати для такого м'яса правильні спеції.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих гомілок
  • 1,5 ст.л. солодкої паприки
  • 1,5 ч.л. сушеного часнику
  • 4 ст.л. олії
  • сіль, перець – за смаком
  • вершкове масло, зелень, часник

Спосіб приготування:

1. Курячі гомілки миємо.

2. Перекладаємо в глибоку миску.

3. Додаємо спеції, олію та ретельно перемішуємо.

4. Форму застеляємо пергаментом.

5. Кладемо решітку та викладаємо курячі гомілки.

6. Запікаємо за температури 200 градусів 25 хвилин з кожного боку.

Неочікуваний трюк: Додайте щіпку цього інгредієнта в каву і забудьте про гіркоту

неділя, 20 липень 2025, 18:15

Чорна кава - це улюблений напій для багатьох, але не кожному до вподоби його гіркота. Якщо ви хочете покращити смак чорної кави, не збільшуючи кількість калорій, є один несподіваний інгредієнт, який може змінити все, передають Патріоти України. За слов...

Ось чому лікарі радять їсти грецькі горіхи щодня - ви не очікували такого ефекту

неділя, 20 липень 2025, 17:44

Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...