Це така смакота! Куряча печінка в солодкому соусі чилі - чоловіки точно оцінять

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної печінки, яка припаде до душі кожному, зазначають Патріоти України.

Досить часто курячу печінку готують в сметані або просто обсмажують з цибулею. Пропонуємо вам додати нові приголомшливі нотки. З соусом чилі в цій страві чудово поєднується гострота і солодкість, а печінка виходить дуже ніжною. За бажанням можете додати картоплю, гриби або болгарський перець: що теж дуже смачно. Рекомендую всім спробувати.

Необхідні інгредієнти

  • 1 кг курячої печінки
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 1 чайна ложка солі
  • половина чайної ложки меленого чорного перцю
  • половина чайної ложки коріандру
  • 120 гр соусу чілі

Процес приготування печінки

В першу чергу добре вимити печінку і видаляємо плівочки. Потім кожну розрізаємо навпіл.

Після чого очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її півкільцями.

Тепер розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлену цибулю обжарюватися до м’якості.

Після чого додаємо печінку і продовжуємо процес смаження ще 5 хвилин. Вогонь повинен бути середнім. При цьому потрібно періодично перевертати печінку.

Солимо і перчимо до смаку, а також сипем коріандр.

По закінченню смаження вливаємо соус і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин на мінімальному вогні.

Подаємо до столу в гарячому вигляді.

Ефект може здивувати! ТОП-6 продуктів, які бадьорять не гірше за каву

субота, 7 червень 2025, 19:08

Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...

А ви це знали? Чим можна замінити рис при приготуванні голубців

субота, 7 червень 2025, 17:10

Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...