Це така смакота! Куряча печінка в солодкому соусі чилі - чоловіки точно оцінять

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної печінки, яка припаде до душі кожному, зазначають Патріоти України.

Досить часто курячу печінку готують в сметані або просто обсмажують з цибулею. Пропонуємо вам додати нові приголомшливі нотки. З соусом чилі в цій страві чудово поєднується гострота і солодкість, а печінка виходить дуже ніжною. За бажанням можете додати картоплю, гриби або болгарський перець: що теж дуже смачно. Рекомендую всім спробувати.

Необхідні інгредієнти

  • 1 кг курячої печінки
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 1 чайна ложка солі
  • половина чайної ложки меленого чорного перцю
  • половина чайної ложки коріандру
  • 120 гр соусу чілі

Процес приготування печінки

В першу чергу добре вимити печінку і видаляємо плівочки. Потім кожну розрізаємо навпіл.

Після чого очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її півкільцями.

Тепер розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлену цибулю обжарюватися до м’якості.

Після чого додаємо печінку і продовжуємо процес смаження ще 5 хвилин. Вогонь повинен бути середнім. При цьому потрібно періодично перевертати печінку.

Солимо і перчимо до смаку, а також сипем коріандр.

По закінченню смаження вливаємо соус і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин на мінімальному вогні.

Подаємо до столу в гарячому вигляді.

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...

Не відірватися! Як приготувати смачний лимонний квас

п’ятниця, 27 червень 2025, 17:14

У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...