Це така смакота! Куряча печінка в солодкому соусі чилі - чоловіки точно оцінять

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної печінки, яка припаде до душі кожному, зазначають Патріоти України.

Досить часто курячу печінку готують в сметані або просто обсмажують з цибулею. Пропонуємо вам додати нові приголомшливі нотки. З соусом чилі в цій страві чудово поєднується гострота і солодкість, а печінка виходить дуже ніжною. За бажанням можете додати картоплю, гриби або болгарський перець: що теж дуже смачно. Рекомендую всім спробувати.

Необхідні інгредієнти

  • 1 кг курячої печінки
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 1 чайна ложка солі
  • половина чайної ложки меленого чорного перцю
  • половина чайної ложки коріандру
  • 120 гр соусу чілі

Процес приготування печінки

В першу чергу добре вимити печінку і видаляємо плівочки. Потім кожну розрізаємо навпіл.

Після чого очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її півкільцями.

Тепер розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлену цибулю обжарюватися до м’якості.

Після чого додаємо печінку і продовжуємо процес смаження ще 5 хвилин. Вогонь повинен бути середнім. При цьому потрібно періодично перевертати печінку.

Солимо і перчимо до смаку, а також сипем коріандр.

По закінченню смаження вливаємо соус і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин на мінімальному вогні.

Подаємо до столу в гарячому вигляді.

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...