Досить часто курячу печінку готують в сметані або просто обсмажують з цибулею. Пропонуємо вам додати нові приголомшливі нотки. З соусом чилі в цій страві чудово поєднується гострота і солодкість, а печінка виходить дуже ніжною. За бажанням можете додати картоплю, гриби або болгарський перець: що теж дуже смачно. Рекомендую всім спробувати.
Необхідні інгредієнти
- 1 кг курячої печінки
- 2 столові ложки соняшникової олії
- 2 ріпчасті цибулі
- 1 чайна ложка солі
- половина чайної ложки меленого чорного перцю
- половина чайної ложки коріандру
- 120 гр соусу чілі
Процес приготування печінки
В першу чергу добре вимити печінку і видаляємо плівочки. Потім кожну розрізаємо навпіл.
Після чого очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її півкільцями.
Тепер розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлену цибулю обжарюватися до м’якості.
Після чого додаємо печінку і продовжуємо процес смаження ще 5 хвилин. Вогонь повинен бути середнім. При цьому потрібно періодично перевертати печінку.
Солимо і перчимо до смаку, а також сипем коріандр.
По закінченню смаження вливаємо соус і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин на мінімальному вогні.
Подаємо до столу в гарячому вигляді.