Це така смакота! Курячі бедра у апельсиново-соєво-гірчичному маринаді

Пропонуємо вам рецепт смачних курячих бедр домашнього приготування, передають Патріоти України.

Інгрідієнти:

  • – курячі бедра – 6 шт.
  • – апельсин – 1 шт.
  • – соєвий соус – 1/2 ст.л
  • – оливкова олія – 1 ст.л
  • – сушений базилік – 1/2 ч.л
  • – сіль, перець – за смаком

Приготування:

Цедру з половину апельсина натерти на дрібній терці, а сік вичавіть з цілого апельсина. Робимо маринад: змішуємо сік, цедру, соєвий соус, гірчицю, оливкову олію та базилік. М’ясо солимо та перчимо, заливаємо м’ясо маринадом, та ставимо на ніч у холодильник. Запікаємо в духовці при 200 градусів. Смачного!

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:45

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...

А ви це знали? Чому насіння соняшнику зеленіє після випічки - пояснюють експерти

понеділок, 24 листопад 2025, 16:17

Насіння соняшнику - популярний і корисний інгредієнт для салатів, випічки та перекусів. Іноді воно зеленіє після термічної обробки, що викликає занепокоєння у господинь. Але чи означає це, що хліб або насіння зіпсовані, передають Патріоти України. Зеле...