Пропонуємо вам рецепт смачних курячих бедр домашнього приготування, передають Патріоти України.
Інгрідієнти:
Приготування:
Цедру з половину апельсина натерти на дрібній терці, а сік вичавіть з цілого апельсина. Робимо маринад: змішуємо сік, цедру, соєвий соус, гірчицю, оливкову олію та базилік. М’ясо солимо та перчимо, заливаємо м’ясо маринадом, та ставимо на ніч у холодильник. Запікаємо в духовці при 200 градусів. Смачного!
Смачна, ситна та легка у приготуванні страва з тіста з м'ясною начинкою - пельмені. Готувати їх можна з різних тестів, а для начинки використовувати не тільки м'ясо, передають Патріоти України. Кулінарка Ольга Матвій поділилася на YouTube-каналі рецеп...
Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - ц...