Курячі котлети можна не смажити, а зробити з них кульки. Якщо залити їх сирним соусом, буде вдвічі смачніше. Спробуйте цю ідею для вечері. Її можна і дорослим, і дітям. Ніжний смак та апетитний аромат — всі будуть задоволені, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобляться:
Куряче філе відбийте та дрібно наріжте. Додайте дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, сире яйце. Добре все перемішайте та сформуйте невеликі кульки.
Форму для запікання змастіть вершками, викладіть кульки. Щоб вони краще тримали форму, можна обваляти їх в борошні. Поставте запікатись при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Далі потрібно приготувати заливку. Для цього натріть твердий сир, додайте часник та вершки. Готовий соус потрібно вилити на кульки. Вони мають бути всі у ньому. Поставте у духовку ще на 15-20 хвилин.
Смачна вечеря готова. Кульки будуть соковиті та дуже апетитні. Не залишиться байдужих до такої страви на вечерю. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...