Ця смачна страва з курки сподобається всій вашій родині. Приготуйте на вечерю та скуштуйте, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
куряче філе – 2 половинки
чорний перець
сіль
Для начинки:
200 г сиру «Моцарела»
1 морквина
30 г петрушки
100 г сметани/йогурту
10 мл олії (для форми)
Приготування:
Нарізаємо та відбиваємо куряче філе. Солимо, перчимо з обох боків.
Натираємо моцарелу, моркву, кришимо петрушку, додаємо сметану і все гарно змішуємо.
Начинку викладаємо на кожен биток, закручуємо у трубочку та складаємо у форму, змащену олією.
Розмір форми 24 см.
Ставимо в духовку запікати при 180°C на 40 хвилин.
Дістаємо з духовки й посипаємо натертою моцарелою (100 г) та ставимо ще запікати при температурі 180 °C протягом 15 хвилин.
Курочка виходить дуже ніжна та апетитна. Ідеальний варіант гарячої страви до святкового столу.
Говорять, що обсмажування гречки перед варінням дозволяє приготувати просто казково смачну кашу. Щодо інших круп, то подібним чином господині надходять перед приготуванням рису. Тільки обсмажують його не на порожній сковороді, а в олії з часником, пере...
Картопляне пюре стабільно входить у топ найпопулярніших гарнірів, які підходять до м’яса, риби, овочів. Досвідчені кулінари назвали низку нюансів, які дозволять приготувати ідеальне картопляне пюре, передають Патріоти України. Молоді бульби не підходят...