Ледачі пельмені "Трояндочки" - просто, соковито і дуже смачно, зазначають Патріоти України.
Для тіста
Для начинки
У глибоку миску просійте борошно. Відкладіть 2 столові ложки із загальної маси для замісу тіста. Влийте в борошно рослинну олію.
Влийте в миску кип’яток і швидко ложкою перемішайте тісто. Залиште хвилин на 5, щоб воно трохи охололо.
У тепле тісто вбийте яйце, додайте сіль. Перемішайте.
Викладіть тісто з миски на робочу поверхню, присипте двома столовими ложками борошна, які ми відклали. Замісіть м’яке, еластичне тісто.
Загорніть тісто в пакет, залиште на столі “відпочити” хвилин на 20-30.
Куряче філе пропустіть через м’ясорубку, посоліть і поперчіть.
Цибулю і моркву очистіть. Цибулю наріжте невеликим кубиком, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі до м’якості на рослинній олії.
Додайте сметану. Відкладіть в сторону.
Тісто розкачати в тонкий пласт.
На поверхні тіста розподіліть тонким шаром курячий фарш.
Скрутіть в рулет.
Наріжте рулет на невеликі шматочки.
Овочі посоліть, поперчіть, додайте часник.
Влийте воду і встановіть рулетики з фаршем вертикально на невеликій відстані один від одного.
Доведіть соус до кипіння, зменшіть нагрів до мінімуму і тушіть пельмені під кришкою до готовності.
Ледачі пельмені “Трояндочки” на овочевій подушці готові!
Страву подавайте теплою. Найсмачніше зі сметаною і свіжою зеленню.
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...
1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити ...