Це така смакота! Ледачі пельмені "Трояндочки" в сметанному соусі на сковороді

Ледачі пельмені "Трояндочки" - просто, соковито і дуже смачно, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

Для тіста

  • Борошно пшеничне – 300 г
  • Кип’яток – 150 мл
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Олія – 2 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч.л.

Для начинки

  • Куряче філе – 600 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Олія – 2 ст. л.
  • Сметана 20% – 1 ст.
  • Вода – 1 ст.
  • Сіль – 0.5 ч.л.
  • Чорний мелений перець – 2 щіпки
  • Сушений часник – 0.5 ч.л.

Як приготувати домашні пельмені троянди на сковороді

У глибоку миску просійте борошно. Відкладіть 2 столові ложки із загальної маси для замісу тіста. Влийте в борошно рослинну олію.

Влийте в миску кип’яток і швидко ложкою перемішайте тісто. Залиште хвилин на 5, щоб воно трохи охололо.

У тепле тісто вбийте яйце, додайте сіль. Перемішайте.

Викладіть тісто з миски на робочу поверхню, присипте двома столовими ложками борошна, які ми відклали. Замісіть м’яке, еластичне тісто.

Загорніть тісто в пакет, залиште на столі “відпочити” хвилин на 20-30.

Куряче філе пропустіть через м’ясорубку, посоліть і поперчіть.

Цибулю і моркву очистіть. Цибулю наріжте невеликим кубиком, моркву натріть на тертці.

Обсмажте овочі до м’якості на рослинній олії.

Додайте сметану. Відкладіть в сторону.

Тісто розкачати в тонкий пласт.

На поверхні тіста розподіліть тонким шаром курячий фарш.

Скрутіть в рулет.

Наріжте рулет на невеликі шматочки.

Овочі посоліть, поперчіть, додайте часник.

Влийте воду і встановіть рулетики з фаршем вертикально на невеликій відстані один від одного.

Доведіть соус до кипіння, зменшіть нагрів до мінімуму і тушіть пельмені під кришкою до готовності.

Ледачі пельмені “Трояндочки” на овочевій подушці готові!

Страву подавайте теплою. Найсмачніше зі сметаною і свіжою зеленню.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Виходить звичайна каша! ТОП-5 помилок, через які господиня не може приготувати плов

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:09

Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...