
Ледачі пельмені "Трояндочки" - просто, соковито і дуже смачно, зазначають Патріоти України.
Для тіста
Для начинки
У глибоку миску просійте борошно. Відкладіть 2 столові ложки із загальної маси для замісу тіста. Влийте в борошно рослинну олію.
Влийте в миску кип’яток і швидко ложкою перемішайте тісто. Залиште хвилин на 5, щоб воно трохи охололо.
У тепле тісто вбийте яйце, додайте сіль. Перемішайте.
Викладіть тісто з миски на робочу поверхню, присипте двома столовими ложками борошна, які ми відклали. Замісіть м’яке, еластичне тісто.
Загорніть тісто в пакет, залиште на столі “відпочити” хвилин на 20-30.
Куряче філе пропустіть через м’ясорубку, посоліть і поперчіть.
Цибулю і моркву очистіть. Цибулю наріжте невеликим кубиком, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі до м’якості на рослинній олії.
Додайте сметану. Відкладіть в сторону.
Тісто розкачати в тонкий пласт.
На поверхні тіста розподіліть тонким шаром курячий фарш.

Скрутіть в рулет.

Наріжте рулет на невеликі шматочки.

Овочі посоліть, поперчіть, додайте часник.
Влийте воду і встановіть рулетики з фаршем вертикально на невеликій відстані один від одного.

Доведіть соус до кипіння, зменшіть нагрів до мінімуму і тушіть пельмені під кришкою до готовності.
Ледачі пельмені “Трояндочки” на овочевій подушці готові!

Страву подавайте теплою. Найсмачніше зі сметаною і свіжою зеленню.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...