
Ледачі пельмені "Трояндочки" - просто, соковито і дуже смачно, зазначають Патріоти України.
Для тіста
Для начинки
У глибоку миску просійте борошно. Відкладіть 2 столові ложки із загальної маси для замісу тіста. Влийте в борошно рослинну олію.
Влийте в миску кип’яток і швидко ложкою перемішайте тісто. Залиште хвилин на 5, щоб воно трохи охололо.
У тепле тісто вбийте яйце, додайте сіль. Перемішайте.
Викладіть тісто з миски на робочу поверхню, присипте двома столовими ложками борошна, які ми відклали. Замісіть м’яке, еластичне тісто.
Загорніть тісто в пакет, залиште на столі “відпочити” хвилин на 20-30.
Куряче філе пропустіть через м’ясорубку, посоліть і поперчіть.
Цибулю і моркву очистіть. Цибулю наріжте невеликим кубиком, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі до м’якості на рослинній олії.
Додайте сметану. Відкладіть в сторону.
Тісто розкачати в тонкий пласт.
На поверхні тіста розподіліть тонким шаром курячий фарш.

Скрутіть в рулет.

Наріжте рулет на невеликі шматочки.

Овочі посоліть, поперчіть, додайте часник.
Влийте воду і встановіть рулетики з фаршем вертикально на невеликій відстані один від одного.

Доведіть соус до кипіння, зменшіть нагрів до мінімуму і тушіть пельмені під кришкою до готовності.
Ледачі пельмені “Трояндочки” на овочевій подушці готові!

Страву подавайте теплою. Найсмачніше зі сметаною і свіжою зеленню.
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...