Ледачі пельмені "Трояндочки" - просто, соковито і дуже смачно, зазначають Патріоти України.
Для тіста
Для начинки
У глибоку миску просійте борошно. Відкладіть 2 столові ложки із загальної маси для замісу тіста. Влийте в борошно рослинну олію.
Влийте в миску кип’яток і швидко ложкою перемішайте тісто. Залиште хвилин на 5, щоб воно трохи охололо.
У тепле тісто вбийте яйце, додайте сіль. Перемішайте.
Викладіть тісто з миски на робочу поверхню, присипте двома столовими ложками борошна, які ми відклали. Замісіть м’яке, еластичне тісто.
Загорніть тісто в пакет, залиште на столі “відпочити” хвилин на 20-30.
Куряче філе пропустіть через м’ясорубку, посоліть і поперчіть.
Цибулю і моркву очистіть. Цибулю наріжте невеликим кубиком, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі до м’якості на рослинній олії.
Додайте сметану. Відкладіть в сторону.
Тісто розкачати в тонкий пласт.
На поверхні тіста розподіліть тонким шаром курячий фарш.
Скрутіть в рулет.
Наріжте рулет на невеликі шматочки.
Овочі посоліть, поперчіть, додайте часник.
Влийте воду і встановіть рулетики з фаршем вертикально на невеликій відстані один від одного.
Доведіть соус до кипіння, зменшіть нагрів до мінімуму і тушіть пельмені під кришкою до готовності.
Ледачі пельмені “Трояндочки” на овочевій подушці готові!
Страву подавайте теплою. Найсмачніше зі сметаною і свіжою зеленню.
Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...
Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...