Це така смакота! Ліниві деруни, які тануть у роті

Спробуйте приготувати такі деруни і ви закохаєтеся в цей рецепт. Лінивий рецепт, ніжний смак, ароматні та м’які, але з золотою скоринкою, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування беремо:
Картопля – 1 кг.
Яйця – 2 шт.
Борошно – 3,5 ст.л.
Часник – 4 зубчики
Цибуля – 1 велика
Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
Сметана – 1 ст.л.
Сіль – 1,5 ч.л.
Олія для смаження

Чому ж вони “ліниві” і в чому особливість? А все тому, що картоплю чистити не треба. Помили і відразу відправте у комбайн чи м’ясорубку зі спеціальною насадкою. До картоплі відразу додайте цибулю та часник.

Потім у картопляну масу потрібно додати всі інші інгредієнти, добре все перемішати і почати готувати.

Смажити деруни потрібно на великому вогні із додаванням достатньої кількості олії, якщо ви обожнюєте хрумку скоринку.

При цьому обов‘язково деруни треба викладати на паперові рушнички після смаження, щоб зайва олія залишилась на них, а не ваших губах.

Помилка дорого коштуватиме! Чому не можна пити воду з чайника з накипом

вівторок, 13 травень 2025, 18:07

На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...

Є секрет! Як правильно варити квасолю, щоб вона не потемніла

вівторок, 13 травень 2025, 17:12

Варіння квасолі – досить довга та стомлива справа. Спочатку потрібно здійснити попереднє замочування бобових. Потім потрібно зварити квасолю у каструлі, передають Патріоти України. Варити квасолю потрібно щонайменше півгодини. А іноді й більше години. ...