Пироги з м'ясом та основою з картопляного пюре у Мексиці готують давно. Тому й варіацій існує чимало, передають Патріоти України.
Якщо відкриті до кулінарних експериментів, то в начинку з фаршу варто спробувати додати трохи родзинок, подрібнених оливок і навіть варені яйця. Так роблять аргентинці.
А от без мускатного горіха не обійтися, він потрібний і для пюре, і для м'ясної начинки. Автор рецепта – recetas_saludables_buenas – рекомендує прикрасити пиріг моцарелою перед фіналом його запікання, так вийде красива та тягуча скоринка.
Інгредієнти на дві порції:
Як приготувати:
Будь-який кулінар знає, що в хорошому фарші має бути не лише подрібнене м’ясо. Важливо додати й інші компоненти, без яких м’ясна основа не буде цілісною, а страви з неї не вийдуть пишними, соковитими та смачними, передають Патріоти України. Використан...
Щоб трудові будні не здавалися похмурими, нудними і несмачними, достатньо почати ранок з смачного та ситного сніданку, передають Патріоти України. Пропонуємо універсальний рецепт, для сніданку, вечері, перекушування. Він настільки швидкий у виконанні, ...