
Пироги з м'ясом та основою з картопляного пюре у Мексиці готують давно. Тому й варіацій існує чимало, передають Патріоти України.
Якщо відкриті до кулінарних експериментів, то в начинку з фаршу варто спробувати додати трохи родзинок, подрібнених оливок і навіть варені яйця. Так роблять аргентинці.
А от без мускатного горіха не обійтися, він потрібний і для пюре, і для м'ясної начинки. Автор рецепта – recetas_saludables_buenas – рекомендує прикрасити пиріг моцарелою перед фіналом його запікання, так вийде красива та тягуча скоринка.
Інгредієнти на дві порції:
Як приготувати:
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...