Це така смакота! Максимально ситний аргентинський пиріг - потрібне картопляне пюре та фарш

Пироги з м'ясом та основою з картопляного пюре у Мексиці готують давно. Тому й варіацій існує чимало, передають Патріоти України.

Якщо відкриті до кулінарних експериментів, то в начинку з фаршу варто спробувати додати трохи родзинок, подрібнених оливок і навіть варені яйця. Так роблять аргентинці.

А от без мускатного горіха не обійтися, він потрібний і для пюре, і для м'ясної начинки. Автор рецепта – recetas_saludables_buenas – рекомендує прикрасити пиріг моцарелою перед фіналом його запікання, так вийде красива та тягуча скоринка.

Аргентинський пиріг

Інгредієнти на дві порції:

  • 4 середні картоплини;
  • вершкове масло для пюре;
  • 2 яйця;
  • 400 г фаршу;
  • 1 цибулина;
  • зелена цибуля, моцарела;
  • 2 болгарські перці;
  • мускатний горіх, перець, орегано, чебрець, сіль, мелений перець чилі.

Як приготувати:

  1. Відварити картоплю в мундирі, очистити і зробити пюре, доки вона гаряча. Додати масло, яйця, мускатний горіх, сіль та перець.
  2. Обсмажити фарш, подрібнені цибулю та перець. Додати орегано, чебрець, сіль та перець чилі.
  3. Викласти пюре в змащену маслом форму для запікання. Зверху викласти м'ясну начинку та покрити ще одним шаром пюре.
  4. Запікати за 180 градусів 25-30 хвилин. Додати моцарелу та запікати ще 5 хвилин. Прикрасити зеленню.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...