Це така смакота! Максимально ситний аргентинський пиріг - потрібне картопляне пюре та фарш

Пироги з м'ясом та основою з картопляного пюре у Мексиці готують давно. Тому й варіацій існує чимало, передають Патріоти України.

Якщо відкриті до кулінарних експериментів, то в начинку з фаршу варто спробувати додати трохи родзинок, подрібнених оливок і навіть варені яйця. Так роблять аргентинці.

А от без мускатного горіха не обійтися, він потрібний і для пюре, і для м'ясної начинки. Автор рецепта – recetas_saludables_buenas – рекомендує прикрасити пиріг моцарелою перед фіналом його запікання, так вийде красива та тягуча скоринка.

Аргентинський пиріг

Інгредієнти на дві порції:

  • 4 середні картоплини;
  • вершкове масло для пюре;
  • 2 яйця;
  • 400 г фаршу;
  • 1 цибулина;
  • зелена цибуля, моцарела;
  • 2 болгарські перці;
  • мускатний горіх, перець, орегано, чебрець, сіль, мелений перець чилі.

Як приготувати:

  1. Відварити картоплю в мундирі, очистити і зробити пюре, доки вона гаряча. Додати масло, яйця, мускатний горіх, сіль та перець.
  2. Обсмажити фарш, подрібнені цибулю та перець. Додати орегано, чебрець, сіль та перець чилі.
  3. Викласти пюре в змащену маслом форму для запікання. Зверху викласти м'ясну начинку та покрити ще одним шаром пюре.
  4. Запікати за 180 градусів 25-30 хвилин. Додати моцарелу та запікати ще 5 хвилин. Прикрасити зеленню.

Скільки кави потрібно пити щодня, щоб схуднути? Вчені назвали точну кількість

середа, 13 серпень 2025, 9:12

Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...

Ви все життя п’єте каву неправильно: один інгредієнт - і жир зникає!

середа, 13 серпень 2025, 7:15

Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...