Це така смакота! Малосольні огірки з часником та хріном у банці - закуска швидкого приготування

Малосольні огірки - це однозначно одна з улюблених закусок, яка без проблем доповнить і щоденний, і святковий стіл. Все, що потрібно – улюблені спеції та зелень. А особливого та пікантного смаку страві надає часник та хрін, передають Патріоти України.

Фудблогерка Лілія (lileklilek2) на своїй сторінці в Instagram поділиласярецептом малосольних огірків в банці.Інгредієнти:

  • огірки – 1,7 кг
  • сіль – 2 ст. л.
  • крі
  • часник
  • хрін (корінь та листя)
  • гіркий перець

Спосіб приготування:

1. Зелень покласти у банку.

2. Насипати сіль та викласти огірки. Огірки потрібно попередньо добре помити та на декілька годин залити холодною водою.

3. У банку налити воду, закрити капроновою кришкою та добре збовтати.

4. Залишити на декілька днів при кімнатній температурі. Періодично потрібно збовтувати банку.

От у чому секрет! Як без гарячої води та мікрохвильової печі розморозити великий шматок м’яса

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:10

Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. В...

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...