
Малосольні огірки - це однозначно одна з улюблених закусок, яка без проблем доповнить і щоденний, і святковий стіл. Все, що потрібно – улюблені спеції та зелень. А особливого та пікантного смаку страві надає часник та хрін, передають Патріоти України.
Фудблогерка Лілія (lileklilek2) на своїй сторінці в Instagram поділиласярецептом малосольних огірків в банці.Інгредієнти:
- огірки – 1,7 кг
- сіль – 2 ст. л.
- крі
- часник
- хрін (корінь та листя)
- гіркий перець
Спосіб приготування:
1. Зелень покласти у банку.
2. Насипати сіль та викласти огірки. Огірки потрібно попередньо добре помити та на декілька годин залити холодною водою.
3. У банку налити воду, закрити капроновою кришкою та добре збовтати.
4. Залишити на декілька днів при кімнатній температурі. Періодично потрібно збовтувати банку.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Літо - найкращий час для приготування домашніх джемів, а персиковий джем - один із найулюбленіших серед них. За простим рецептом, який не потребує складних інгредієнтів, можна приготувати смачний та ароматний джем із ніжною текстурою, Патріоти України....