Це така смакота! Малиново-сирний десерт - рецепт без випічки

Оригінальне оформлення в келиху, ніжний сирний крем із прошарками печива і малинового джему потішить вас своїм чудовим смаком і зробить його улюбленим не тільки для дітей, але і для дорослих, передають Патріоти України

Цей легкий десерт готується без випічки.

Інгредієнти

сир 5%
250 г
печиво пісочне
100 г
сметана 20%
120 г
цукрова пудра
50 г
джем малиновий
200 г
  1. З'єднайте сир, сметану та цукрову пудру. Збийте міксером до однорідної маси і викладіть у кондитерський мішок.
  2. Печиво покладіть у пакет і подрібніть за допомогою качалки до пісочної крихти.
  3. На дно келиха відсадіть сирний крем, викладіть крихту з печива, потім джем і точно повторіть ще раз, перекладаючи шар догори.

Поради:

  • Десерт можна викласти у креманку.
  • Джем використовуйте будь-який.

Є секрет! Що досвідчені господині додають при варінні пельменів для покращення смаку

п’ятниця, 6 червень 2025, 12:35

Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...

Буде ідеальним! ТОП-5 правил, як готувати тісто на опарі

п’ятниця, 6 червень 2025, 11:10

Для того щоб дріжджове тісто вийшло вдалим, потрібно дотримуватися деяких основних правил його приготування – кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити випічку легкою і повітряною, передають Патріоти України. Існує два способи приготування дріжджового ...