Це така смакота! Малиново-сирний десерт - рецепт без випічки

Оригінальне оформлення в келиху, ніжний сирний крем із прошарками печива і малинового джему потішить вас своїм чудовим смаком і зробить його улюбленим не тільки для дітей, але і для дорослих, передають Патріоти України

Цей легкий десерт готується без випічки.

Інгредієнти

сир 5%
250 г
печиво пісочне
100 г
сметана 20%
120 г
цукрова пудра
50 г
джем малиновий
200 г
  1. З'єднайте сир, сметану та цукрову пудру. Збийте міксером до однорідної маси і викладіть у кондитерський мішок.
  2. Печиво покладіть у пакет і подрібніть за допомогою качалки до пісочної крихти.
  3. На дно келиха відсадіть сирний крем, викладіть крихту з печива, потім джем і точно повторіть ще раз, перекладаючи шар догори.

Поради:

  • Десерт можна викласти у креманку.
  • Джем використовуйте будь-який.

Чому грибний суп може гірчити

четвер, 25 грудень 2025, 19:06

Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.

Найкращий чай для печінки - пийте до трьох чашок на день

четвер, 25 грудень 2025, 18:13

Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...