
Ця гаряча страва стане чудовим доповненням до святкового столу, обов’язково збережіть собі цю ідею, передають Патріоти України.
1. М’ясо нарізати на пластини. (Замість курячого м’яса можна використовувати нежирну свинину). Злегка відбити. Посолити, поперчити, можна обмазати улюбленими спеціями і залишити на 20 хвилин.
2. А тим часом готуємо начинку:
Моркву натерти на тертушці.
Гриби та цибулю нарізати невеликими кубиками.
Обсмажити все на олії. Додати сіль, перець до смаку і добре перемішати.
3. Викласти начинку на м’ясо і загорнути у рулетики. Скріпити краї зубочисткою.

4. Обсмажити рулетики з усіх боків до золотистого кольору та прибрати їх зі сковороди. Вийняти з них зубочистки.
5. У сковороду, де смажилися рулети, викласти дрібно нарізаний часник (можна видавити через прес). Влити туди вершки, змішані з водою.
У соус, що вийшов, викласти рулети і гтушкувати під кришкою до готовності, перевертаючи їх у процесі.
Подавати рулетики можна з будь-яким гарніром. Дуже смачно з картопляним пюре. При подачі обов’язково полийте їх соусом, у якому вони тушкували і прикрасьте зеленню за бажанням.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...