Це така смакота! Неперевершене куряче філе замість ковбаси

Пропонуємо вам приготувати куряче філе за дуже цікавим рецептом. Його можна класти на бутерброди замість ковбаси і ваші близькі будуть в захваті, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • куряче філе – 2 шт
  • молоко – 2 ст.
  • сіль – 3 ч.л

Для обмазки:

  • соняшникова олія – 2 ст.л
  • паприка – 1 ч.л
  • червоний перець – 0,5 ч.л
  • мускатний горіх – 0,5 ч.л
  • часник – 2 зубчики

У миску наливаємо молоко, додаємо сіль і кладемо м’ясо. Накриваємо миску харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2 години.

Через відведений час м’ясо дістаємо і перекладаємо на паперовий рушник. Добре обсушуємо його.

Куряче філе з’єднуємо і щільно замотуємо ниткою.

Розігріваємо духовку до 200-220 градусів. Часник подрібнюємо.

У миску наливаємо олію, додаємо часник і приготовані спеції, перемішуємо.

Філе перекладаємо в форму для запікання і ретельно промазуємо маринадом. Відправляємо його в духовку. Через 20 хвилин духовку вимикаємо, а м’ясо залишаємо там до повного охолодження. Потім дістаємо, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.

Це така смакота! Яблучний штрудель з лаваша за 15 хвилин

п’ятниця, 6 червень 2025, 6:12

Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...

Все просто! Як позбутися неприємного запаху цвітної капусти при варінні

п’ятниця, 6 червень 2025, 5:40

Зазвичай цвітна капуста вживається у смаженому вигляді. Однак перед викладанням на сковороду овоч бажано відварити. Обробка в окропі і часткове доведення до готовності необхідні для того, щоб розм’якшити продукт. У результаті страва вийде смачною та ні...