Необхідні продукти:
Для обмазки:
У миску наливаємо молоко, додаємо сіль і кладемо м’ясо. Накриваємо миску харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2 години.
Через відведений час м’ясо дістаємо і перекладаємо на паперовий рушник. Добре обсушуємо його.
Куряче філе з’єднуємо і щільно замотуємо ниткою.
Розігріваємо духовку до 200-220 градусів. Часник подрібнюємо.
У миску наливаємо олію, додаємо часник і приготовані спеції, перемішуємо.
Філе перекладаємо в форму для запікання і ретельно промазуємо маринадом. Відправляємо його в духовку. Через 20 хвилин духовку вимикаємо, а м’ясо залишаємо там до повного охолодження. Потім дістаємо, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...
Нове дослідження приголомшило навіть скептиків: лише дві чашки чаю без цукру на день - і ризик серцевих хвороб знижується майже на чверть! Але є нюанс, про який замовчують рекламні ролики: додасте цукру - і користь зникає, передають Патріоти України. Щ...