Це така смакота! Неперевершене куряче філе замість ковбаси

Пропонуємо вам приготувати куряче філе за дуже цікавим рецептом. Його можна класти на бутерброди замість ковбаси і ваші близькі будуть в захваті, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • куряче філе – 2 шт
  • молоко – 2 ст.
  • сіль – 3 ч.л

Для обмазки:

  • соняшникова олія – 2 ст.л
  • паприка – 1 ч.л
  • червоний перець – 0,5 ч.л
  • мускатний горіх – 0,5 ч.л
  • часник – 2 зубчики

У миску наливаємо молоко, додаємо сіль і кладемо м’ясо. Накриваємо миску харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2 години.

Через відведений час м’ясо дістаємо і перекладаємо на паперовий рушник. Добре обсушуємо його.

Куряче філе з’єднуємо і щільно замотуємо ниткою.

Розігріваємо духовку до 200-220 градусів. Часник подрібнюємо.

У миску наливаємо олію, додаємо часник і приготовані спеції, перемішуємо.

Філе перекладаємо в форму для запікання і ретельно промазуємо маринадом. Відправляємо його в духовку. Через 20 хвилин духовку вимикаємо, а м’ясо залишаємо там до повного охолодження. Потім дістаємо, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.

Як зробити, щоб відкрите молоко не скиснуло навіть через 10 днів

п’ятниця, 31 січень 2025, 10:14

Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...

Секрет господинь! Що можна додати у фарш, щоб було вдічі більше котлет

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:14

Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять додавати д...