
Рецепт "риби під маринадом" колись був дуже популярним, але тепер про нього незаслужено забули. Але ж це просто і неймовірно смачно. Як рибку можна взяти хек, минтай, нототенію, тріску і інші подібні види. Рецептом і секретами готування поділилася знаменита блогерка Alina FooDee, передають Патріоти України.
Видаліть плавники і нутрощі у риби. Наріжте на порційні шматочки. Посоліть і залиште на 5 хвилин. Обваляйте рибу в борошні і обсмажте на олії до повної готовності. Як альтернатива обсмажуванню можна відварити рибу до готовності, видалити кістки.
Цибулю наріжте на четвертинки, моркву натріть на крупній тертці.Цибулю обсмажте до прозорості, додайте моркву, обсмажте ще 2-4 хвилини, додайте томатну пасту, воду, лавровий лист, чорний перець і запашний перець. Накрийте кришкою, тушкуйте 15-20 хвилин на маленькому вогні. Шматочки риби викладіть в лоточок або на блюдо, залийте зверху гарячим маринадом, залиште маринуватися на 2-3 години.
Хурма - смачний та корисний фрукт, але не всім вона підходить. Лікарі та дієтологи попереджають: у деяких людей хурма може викликати проблеми зі шлунком, цукром у крові або кишечником, передають Патріоти України. Кому не варто їсти хурму:. Порада експе...
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...