Приготування незвичайного салату нагадує написання художником картини. Кожен інгредієнт додає якийсь відтінок смаку. Одні поєднання вдалі, інші — не зовсім. До того ж, усе суб'єктивно. Як то кажуть, про смаки не сперечаються, передають Патріоти України.
Завжди цікаво відкривати для себе нові смаки. У цьому сенсі можна бути першопрохідцем, а можна взяти на замітку рецепти кулінарів.
Ідеєю приготування дуже смачного салату поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати з продуктами.
- Альтернативою майонезу може стати сметана, — каже Елла Іванова. - Зелень використовуйте вашу улюблену. Пригощайте салатом рідних і близьких.
Незвичайний салат із маринованими огірками
- Половинка сирої цвітної капусти.
- 2−3 варених яйця
- 2 мариновані огірки
- Сіль
- Перець
- Зелень
- 2−3 столові ложки майонезу
Суцвіття сирої цвітної капусти натерти на тертку. Додати подрібнені варені яйця, нарізані тонкими кільцями мариновані огірки, петрушку або іншу свіжу зелень, сіль, перець. Заправити майонезом (краще, звісно, домашнім).
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...