
Приготування незвичайного салату нагадує написання художником картини. Кожен інгредієнт додає якийсь відтінок смаку. Одні поєднання вдалі, інші — не зовсім. До того ж, усе суб'єктивно. Як то кажуть, про смаки не сперечаються, передають Патріоти України.
Завжди цікаво відкривати для себе нові смаки. У цьому сенсі можна бути першопрохідцем, а можна взяти на замітку рецепти кулінарів.
Ідеєю приготування дуже смачного салату поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати з продуктами.
- Альтернативою майонезу може стати сметана, — каже Елла Іванова. - Зелень використовуйте вашу улюблену. Пригощайте салатом рідних і близьких.
Незвичайний салат із маринованими огірками
- Половинка сирої цвітної капусти.
- 2−3 варених яйця
- 2 мариновані огірки
- Сіль
- Перець
- Зелень
- 2−3 столові ложки майонезу
Суцвіття сирої цвітної капусти натерти на тертку. Додати подрібнені варені яйця, нарізані тонкими кільцями мариновані огірки, петрушку або іншу свіжу зелень, сіль, перець. Заправити майонезом (краще, звісно, домашнім).
Спельта - це не модний суперфуд і не дорогий екзотичний продукт. Це забуте зерно з високим вмістом білка, заліза, цинку та пребіотиків, яке може покращити здоров’я серця, травлення та обмін речовин. Дієтологи рекомендують вживати його щонайменше двічі ...
Високий кров’яний тиск, або гіпертонія, - це стан, який часто протікає без симптомів, але поступово руйнує судини й серце. Одним із головних чинників, що впливають на його рівень, є харчування - саме воно здатне як підвищити, так і стабілізувати тиск, ...