Це така смакота! Ніжне сирно-кокосове печиво без цукру та борошна

Сьогодні пропонуємо приготувати ніжне сирне печиво без борошна та цукру. Це дуже простий та швидкий рецепт. Таке печиво виходить дуже ніжним та смачним, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Сир дрібнозернистий 200 гр (у мене 5% жирності)
  • Кокосове борошно 50 гр
  • Білок 3 шт
  • Підсолоджувач стевію 1,5 ч.л.
  • Ванілін дрібка

Приступаємо до приготування:

1. У чаші з’єднаємо кислий сир, підсолоджувач та ванілін. Добре перемішаємо лопаткою.

2. Тепер до сирної маси додаємо кокосову стружку дрібного помелу. І знову добре перемішуємо лопаткою.

Якщо кокосова стружка велика, її потрібно попередньо подрібнити в блендере

3. Білки від трьох яєць збиваємо міксером до стійких піків.

4. У три етапи додаємо білки до сирно-кокосової суміші. Щоразу акуратно перемішуючи лопаткою знизу-вгору.

5. З тіста формуємо спочатку кульки, а потім їх злегка розплющуємо, щоб вийшов товстий коржик.

6. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 160° близько 35-40 хвилин у режимі верх-низ. Готове печиво дістаємо з духовки і даємо трохи охолонути. Потім знімаємо з листа.

Смачного!

А ви це знали? Навіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку

понеділок, 16 червень 2025, 8:15

При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...

Є секрет! Як тушити капусту, щоб вона не стала сухою та несмачною

понеділок, 16 червень 2025, 7:12

Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капус...