Це така смакота! Ніжне сирно-кокосове печиво без цукру та борошна

Сьогодні пропонуємо приготувати ніжне сирне печиво без борошна та цукру. Це дуже простий та швидкий рецепт. Таке печиво виходить дуже ніжним та смачним, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Сир дрібнозернистий 200 гр (у мене 5% жирності)
  • Кокосове борошно 50 гр
  • Білок 3 шт
  • Підсолоджувач стевію 1,5 ч.л.
  • Ванілін дрібка

Приступаємо до приготування:

1. У чаші з’єднаємо кислий сир, підсолоджувач та ванілін. Добре перемішаємо лопаткою.

2. Тепер до сирної маси додаємо кокосову стружку дрібного помелу. І знову добре перемішуємо лопаткою.

Якщо кокосова стружка велика, її потрібно попередньо подрібнити в блендере

3. Білки від трьох яєць збиваємо міксером до стійких піків.

4. У три етапи додаємо білки до сирно-кокосової суміші. Щоразу акуратно перемішуючи лопаткою знизу-вгору.

5. З тіста формуємо спочатку кульки, а потім їх злегка розплющуємо, щоб вийшов товстий коржик.

6. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 160° близько 35-40 хвилин у режимі верх-низ. Готове печиво дістаємо з духовки і даємо трохи охолонути. Потім знімаємо з листа.

Смачного!

Кава, яку обожнюють у Європі: Чим іспанський латте кращий за звичайний

вівторок, 4 листопад 2025, 7:45

Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

вівторок, 4 листопад 2025, 6:42

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...