Сьогодні пропонуємо приготувати ніжне сирне печиво без борошна та цукру. Це дуже простий та швидкий рецепт. Таке печиво виходить дуже ніжним та смачним, передають Патріоти України.
1. У чаші з’єднаємо кислий сир, підсолоджувач та ванілін. Добре перемішаємо лопаткою.
2. Тепер до сирної маси додаємо кокосову стружку дрібного помелу. І знову добре перемішуємо лопаткою.
Якщо кокосова стружка велика, її потрібно попередньо подрібнити в блендере
3. Білки від трьох яєць збиваємо міксером до стійких піків.
4. У три етапи додаємо білки до сирно-кокосової суміші. Щоразу акуратно перемішуючи лопаткою знизу-вгору.
5. З тіста формуємо спочатку кульки, а потім їх злегка розплющуємо, щоб вийшов товстий коржик.
6. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 160° близько 35-40 хвилин у режимі верх-низ. Готове печиво дістаємо з духовки і даємо трохи охолонути. Потім знімаємо з листа.
Смачного!
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...