Це така смакота! Ніжне сирно-кокосове печиво без цукру та борошна

Сьогодні пропонуємо приготувати ніжне сирне печиво без борошна та цукру. Це дуже простий та швидкий рецепт. Таке печиво виходить дуже ніжним та смачним, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Сир дрібнозернистий 200 гр (у мене 5% жирності)
  • Кокосове борошно 50 гр
  • Білок 3 шт
  • Підсолоджувач стевію 1,5 ч.л.
  • Ванілін дрібка

Приступаємо до приготування:

1. У чаші з’єднаємо кислий сир, підсолоджувач та ванілін. Добре перемішаємо лопаткою.

2. Тепер до сирної маси додаємо кокосову стружку дрібного помелу. І знову добре перемішуємо лопаткою.

Якщо кокосова стружка велика, її потрібно попередньо подрібнити в блендере

3. Білки від трьох яєць збиваємо міксером до стійких піків.

4. У три етапи додаємо білки до сирно-кокосової суміші. Щоразу акуратно перемішуючи лопаткою знизу-вгору.

5. З тіста формуємо спочатку кульки, а потім їх злегка розплющуємо, щоб вийшов товстий коржик.

6. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 160° близько 35-40 хвилин у режимі верх-низ. Готове печиво дістаємо з духовки і даємо трохи охолонути. Потім знімаємо з листа.

Смачного!

Лише спробуйте! Як приготувати м’ясо з скоринкою - секретний інгредієнт, яким користуються кухарі в ресторані

вівторок, 16 липень 2024, 10:10

Якщо готувати смажене м’ясо, то найапетитнішими виглядають шматочки, які мають приємний рум’яний відтінок кольору і характерну скоринку, передають Патріоти України. Це говорить про майстерність кухаря та обіцяє справжню кулінарну насолоду. При самостій...

Що додати до фаршу, щоб вийшли соковиті та смачні котлети - інгредієнт, про який забули сучасні домогосподарки

вівторок, 16 липень 2024, 9:12

Котлети - це ідеальна м’ясна страва, яка не вимагає багато зусиль та часу під час приготування, але ідеально підходить для обіду чи вечері, передають Патріоти України. Досвідчені домогосподарки мають власні хитрощі, які допомагають приготувати страву. ...