
Сьогодні пропонуємо приготувати ніжне сирне печиво без борошна та цукру. Це дуже простий та швидкий рецепт. Таке печиво виходить дуже ніжним та смачним, передають Патріоти України.
1. У чаші з’єднаємо кислий сир, підсолоджувач та ванілін. Добре перемішаємо лопаткою.
2. Тепер до сирної маси додаємо кокосову стружку дрібного помелу. І знову добре перемішуємо лопаткою.
Якщо кокосова стружка велика, її потрібно попередньо подрібнити в блендере
3. Білки від трьох яєць збиваємо міксером до стійких піків.
4. У три етапи додаємо білки до сирно-кокосової суміші. Щоразу акуратно перемішуючи лопаткою знизу-вгору.
5. З тіста формуємо спочатку кульки, а потім їх злегка розплющуємо, щоб вийшов товстий коржик.
6. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 160° близько 35-40 хвилин у режимі верх-низ. Готове печиво дістаємо з духовки і даємо трохи охолонути. Потім знімаємо з листа.
Смачного!
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...