Це така смакота! Ніжні котлети на пару - найпростіший рецепт м'ясної страви для всієї родини

Парові котлети виходять ніжними, соковитими та корисними для здоров'я. Пропонуємо вам приготувати котлети на пару з курячого філе за найпростішим і найшвидшим рецептом, передають Патріоти України.

Курячі котлети на пару

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 4 цибулини
  • 3 часточки часнику
  • 0,5 білого батона
  • 2 яйця
  • 4 ст. л. сметани
  • 1 пучок свіжої зелені
  • 1 л води
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

З хліба зріжте скоринки, м'якуш розкришіть і складіть в миску. Залийте невеликою кількістю води та дайте постояти хвилин десять, потім відіжміть.

Філе курки, цибулю та часник наріжте невеликими шматочками, пропустіть разом із розм'якшеним хлібом через м'ясорубку.

Додайте до фаршу сметану, яйця та рубану зелень. Приправте за смаком сіллю та меленим чорним перцем. Ретельно перемішайте та відбийте, щоб видалити бульбашки повітря з котлетної маси.

Поставте на плиту каструлю, налийте воду та доведіть до кипіння. Зверху встановіть сито, викладіть котлети, готуйте близько півгодини на пару. Також можна готувати котлети на пару в мультиварці, встановивши режим "Пароварка". Смачного!

Є секрет! Як зварити магазинні пельмені так, щоб їх не відрізнили від домашніх

понеділок, 9 червень 2025, 12:12

Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...

Будуть ідеальні! Чим змастити відбивні за годину до смаження

понеділок, 9 червень 2025, 11:15

Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...