Парові котлети виходять ніжними, соковитими та корисними для здоров'я. Пропонуємо вам приготувати котлети на пару з курячого філе за найпростішим і найшвидшим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
З хліба зріжте скоринки, м'якуш розкришіть і складіть в миску. Залийте невеликою кількістю води та дайте постояти хвилин десять, потім відіжміть.
Філе курки, цибулю та часник наріжте невеликими шматочками, пропустіть разом із розм'якшеним хлібом через м'ясорубку.
Додайте до фаршу сметану, яйця та рубану зелень. Приправте за смаком сіллю та меленим чорним перцем. Ретельно перемішайте та відбийте, щоб видалити бульбашки повітря з котлетної маси.
Поставте на плиту каструлю, налийте воду та доведіть до кипіння. Зверху встановіть сито, викладіть котлети, готуйте близько півгодини на пару. Також можна готувати котлети на пару в мультиварці, встановивши режим "Пароварка". Смачного!
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...