Це така смакота! Ніжні котлети на пару - найпростіший рецепт м'ясної страви для всієї родини

Парові котлети виходять ніжними, соковитими та корисними для здоров'я. Пропонуємо вам приготувати котлети на пару з курячого філе за найпростішим і найшвидшим рецептом, передають Патріоти України.

Курячі котлети на пару

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 4 цибулини
  • 3 часточки часнику
  • 0,5 білого батона
  • 2 яйця
  • 4 ст. л. сметани
  • 1 пучок свіжої зелені
  • 1 л води
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

З хліба зріжте скоринки, м'якуш розкришіть і складіть в миску. Залийте невеликою кількістю води та дайте постояти хвилин десять, потім відіжміть.

Філе курки, цибулю та часник наріжте невеликими шматочками, пропустіть разом із розм'якшеним хлібом через м'ясорубку.

Додайте до фаршу сметану, яйця та рубану зелень. Приправте за смаком сіллю та меленим чорним перцем. Ретельно перемішайте та відбийте, щоб видалити бульбашки повітря з котлетної маси.

Поставте на плиту каструлю, налийте воду та доведіть до кипіння. Зверху встановіть сито, викладіть котлети, готуйте близько півгодини на пару. Також можна готувати котлети на пару в мультиварці, встановивши режим "Пароварка". Смачного!

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...