Це така смакота! Оселедець, запечений з картоплею по-естонськи - рецепт дня

Давайте спробуємо відчути себе на березі Балтійського моря, прекрасного у будь-яку пору року. Як і оселедець, який ми стереотипно звикли вживати соленим. Спробуємо щось нове та естонське, передають Патріоти України.

Інгредієнти: (на 2 порції)

  • оселедець морожений 1 шт.
  • картопля 3 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • яйце 2 шт.
  • молоко 50 мл.
  • сіль, перець чорний за смаком

Оселедець розморозити, помити, випатрати, відрізати голову, хвіст, зняти шкіру, розрізати на порційні шматки. Картоплю та цибулю почистити.

У форму для запікання влити олію, розподілити її рівномірно. Картоплю нарізати кільцями та викласти у форму. Поверх картоплі викласти оселедець.Цибулю порізати кільцями та покласти на рибу.

Яйця розбити в миску, посолити та поперчити та збити виделкою з молоком. Залити яєчно-молочною сумішшю оселедець та поставити до духовки. Запікати при 180°C приблизно 40 хвилин.

П’ять звичок щасливих стосунків - першу найважче зберегти

субота, 27 грудень 2025, 9:12

Міцні та щасливі стосунки будуються не на гучних жестах, а на щоденних дрібницях, які з часом стають звичкою. Психологи стверджують: саме ці прості дії найчастіше об’єднують пари на роки, передають Патріоти України. 1. Вони закінчують день разом Щасли...

Не дайте себе обдурити! Як обрати якісне вершкове масло

субота, 27 грудень 2025, 8:44

Вершкове масло - базовий продукт на кухні, але саме з ним найчастіше трапляються розчарування. На полиці воно виглядає однаково, а вдома раптом виявляється без смаку чи з дивною консистенцією. Щоб не переплачувати за підробку, варто знати кілька прости...