Це така смакота! Оселедець, запечений з картоплею по-естонськи - рецепт дня

Давайте спробуємо відчути себе на березі Балтійського моря, прекрасного у будь-яку пору року. Як і оселедець, який ми стереотипно звикли вживати соленим. Спробуємо щось нове та естонське, передають Патріоти України.

Інгредієнти: (на 2 порції)

  • оселедець морожений 1 шт.
  • картопля 3 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • яйце 2 шт.
  • молоко 50 мл.
  • сіль, перець чорний за смаком

Оселедець розморозити, помити, випатрати, відрізати голову, хвіст, зняти шкіру, розрізати на порційні шматки. Картоплю та цибулю почистити.

У форму для запікання влити олію, розподілити її рівномірно. Картоплю нарізати кільцями та викласти у форму. Поверх картоплі викласти оселедець.Цибулю порізати кільцями та покласти на рибу.

Яйця розбити в миску, посолити та поперчити та збити виделкою з молоком. Залити яєчно-молочною сумішшю оселедець та поставити до духовки. Запікати при 180°C приблизно 40 хвилин.

Зміцнює серце, мозок та імунітет: Ця копчена риба - справжня знахідка для літніх людей

понеділок, 25 серпень 2025, 9:45

Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...

Цей секрет творить дива! Додайте половину ложки в ранкову каву - і метаболізм прискориться

понеділок, 25 серпень 2025, 8:12

Кава - улюблений ранковий напій багатьох людей. Вона заряджає енергією, покращує концентрацію та настрій, а також багата антиоксидантами. Проте її користь можна значно посилити, додавши у напій кілька спецій, передають Патріоти України. Чому варто дода...