Це така смакота! Перевірений рецепт швидкої і ніжної сирної запіканки без борошна

Для ніжної запіканки потрібно всього чотири інгредієнти - це сам сир-приблизно 400-450 грам, чотири курячих яйця, 4,5 столових ложки манки і цукор, зазначають Патріоти України.

Корисна порада! Не беріть знежирений сир, страва і так виходить легка і низькокалорійна, можна навіть сказати дієтична, а ось в знежирених молочних продуктах не залишається абсолютно ніякої користі, та й смак тільки гірший. Можна додавати родзинки або шматочки кураги.

А тепер, безпосередньо приготування запіканки

Сир потрібно протерти через сито або швиденько подрібнити блендером.

У миску з сиром розбити яйця, всипати цукор і гарненько все змішати.

Додавши в останню чергу манну крупу і перемішавши її, потрібно залишити такий “сирний заміс” постояти хвилин 20-25.

Духовку включити розігріватися на 180 С. В цей час ще раз перемішати сирну суміш ложкою і перелити в форму для випікання. Я використовую звичайну форму з антипригарним покриттям.

Випікається така запіканка в моїй духовці приблизно 30-35 хвилин.

Діставши готову рум’яну запіканку, дати їй постояти трохи, щоб трохи охолола і викласти на тарілку. Краще дати ще трошки охолонути перед тим ка нарізати (гаряча вона надто м’яка). Нарізавши на скибочки, дуже смачно виходить якщо полити зверху кожен шматочок ложкою варення. Втім це вже на ваш смак.

Як бачите все дуже легко і вас вона обов’язково вийде. Смачного!

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...