
Для ніжної запіканки потрібно всього чотири інгредієнти - це сам сир-приблизно 400-450 грам, чотири курячих яйця, 4,5 столових ложки манки і цукор, зазначають Патріоти України.
Корисна порада! Не беріть знежирений сир, страва і так виходить легка і низькокалорійна, можна навіть сказати дієтична, а ось в знежирених молочних продуктах не залишається абсолютно ніякої користі, та й смак тільки гірший. Можна додавати родзинки або шматочки кураги.
Сир потрібно протерти через сито або швиденько подрібнити блендером.
У миску з сиром розбити яйця, всипати цукор і гарненько все змішати.
Додавши в останню чергу манну крупу і перемішавши її, потрібно залишити такий “сирний заміс” постояти хвилин 20-25.
Духовку включити розігріватися на 180 С. В цей час ще раз перемішати сирну суміш ложкою і перелити в форму для випікання. Я використовую звичайну форму з антипригарним покриттям.
Випікається така запіканка в моїй духовці приблизно 30-35 хвилин.
Діставши готову рум’яну запіканку, дати їй постояти трохи, щоб трохи охолола і викласти на тарілку. Краще дати ще трошки охолонути перед тим ка нарізати (гаряча вона надто м’яка). Нарізавши на скибочки, дуже смачно виходить якщо полити зверху кожен шматочок ложкою варення. Втім це вже на ваш смак.
Як бачите все дуже легко і вас вона обов’язково вийде. Смачного!
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...