
Груша — соковитий солодкий фрукт, наповнений поживними речовинами. При цьому груші низькокалорійні. Зараз якраз в розпалі сезон груш, то ж саме час зробити з них варення, передають Патріоти України.
На сайті для жінок запропонували простий рецепт, але дуже вдалий рецепт цієї смакоти.
Інгредієнти:
Груші — 4 кг.;
Цукор — 2 кг.;
Лимон — 300 гр.;
12 гвоздичок.
Для цього варення краще використовувати соковиті, але тверді сорти груш. Вони не повинні бути занадто стиглими, щоб могли зберегти форму й не перетворитись на пюре.
Приготування:
Лимони помити, залити окропом. Потім розрізати на 4 частини, а далі кожну частину на тоненькі скибочки.
Груші помити, видалити з них насіння та серединку. Розрізати груші на 4 частини, а далі нарізати скибочками.
У великій каструлі шарами складати груші, пересипати кожний шар цукром, додати лимон. Накрити кришкою та залишити на 12 годин.
Потім поставити каструлю на плиту, довести масу в ній до кипіння.
На повільному вогні проварити 5−7 хвилин. Вимкнути вогонь та дати варенню повністю охолонути.
Повторювати ці дії ще 2−3 рази. У процесі останнього проварювання додати в масу гвоздику. Можна ще трохи кориці додати.
Гаряче варення розкласти по стерильних банках. У кожну банку бажано покласти гвоздику. Закрити банки стерильними кришками. Після того, як вони повністю охолонуть під ковдрою, зберігати у прохолодному місці.
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...