Це така смакота! Пісочне печиво з варенням - просто та смачно

Приготуйте смачне пісочне печиво до чаю. Воно дуже швидко готується, а ще швидше з’їдається, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 200 г борошна
  • 150 г цукру
  • дрібка солі
  • 200 г варення
  • ванільний цукор

Приготування:

Візьміть миску, змішайте в ній борошно з цукром, потім додайте сіль та ванільний цукор. Натріть на тертці холодне вершкове масло. Зробіть крихку масу й поставте її у морозилку на 30 хвилин.

Підготуйте деко для випікання. Тим часом дістаньте з морозилки крихке тісто й формуйте печиво. Для цього візьміть ложку. Наберіть у ложку тісто й викладайте на деко, застелене пергаментом. Після цього зверху кладіть 1 ложку варення й знову 1 ложку тіста за бажанням. Можна зробити варення відкритим.

Поставте випікати у духовку, розігріту до 175 градусів. За 15-20 хвилин печиво буде готове. Дайте йому 5 хвилин, щоб прохолонуло, а тим часом зробіть чай. Смачного!

Лише спробуйте! Як приготувати м’ясо з скоринкою - секретний інгредієнт, яким користуються кухарі в ресторані

вівторок, 16 липень 2024, 10:10

Якщо готувати смажене м’ясо, то найапетитнішими виглядають шматочки, які мають приємний рум’яний відтінок кольору і характерну скоринку, передають Патріоти України. Це говорить про майстерність кухаря та обіцяє справжню кулінарну насолоду. При самостій...

Що додати до фаршу, щоб вийшли соковиті та смачні котлети - інгредієнт, про який забули сучасні домогосподарки

вівторок, 16 липень 2024, 9:12

Котлети - це ідеальна м’ясна страва, яка не вимагає багато зусиль та часу під час приготування, але ідеально підходить для обіду чи вечері, передають Патріоти України. Досвідчені домогосподарки мають власні хитрощі, які допомагають приготувати страву. ...