
Приготуйте смачне пісочне печиво до чаю. Воно дуже швидко готується, а ще швидше з’їдається, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Візьміть миску, змішайте в ній борошно з цукром, потім додайте сіль та ванільний цукор. Натріть на тертці холодне вершкове масло. Зробіть крихку масу й поставте її у морозилку на 30 хвилин.
Підготуйте деко для випікання. Тим часом дістаньте з морозилки крихке тісто й формуйте печиво. Для цього візьміть ложку. Наберіть у ложку тісто й викладайте на деко, застелене пергаментом. Після цього зверху кладіть 1 ложку варення й знову 1 ложку тіста за бажанням. Можна зробити варення відкритим.
Поставте випікати у духовку, розігріту до 175 градусів. За 15-20 хвилин печиво буде готове. Дайте йому 5 хвилин, щоб прохолонуло, а тим часом зробіть чай. Смачного!
Коли вода нагрівається на плиті, першим знаком наближення кипіння стають дрібні бульбашки. У мікрохвильовці ж вода може досягати температури кипіння без будь-яких видимих ознак, передають Патріоти України. Це явище не суперечить фізиці: воно пов’язане ...
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...