Мариновані помідори у кожній місцевості готують за своїми рецептами, додаючи який новий інгредієнт, який стає родзинкою заготівлі, передають Патріоти України.
Блогерка з Маріуполя розповіла, як готує томати вона, за перевіреним рецептом своєї мами. «Цей рецепт від моєї мами. У нашому записнику він записаний, як: „помідори по-маріупольськи“. Готуються легко, без стерилізації, без оцту та з пряним базиліком, який довершує смак неймовірно смачного маринаду», — пише авторка каналу.
Інгредієнти:
на 0,5л. банку:
сіль — ½ч.л.
цукор — 2ч.л.
лимонна кислота — 1/6ч.л.
помідори
базилік — листя/гілочка
часник — 2 зуб.
кріп — парасолька
петрушка — гілочка.
Приготування:
В сухі стерильні банки на дно покласти кріп, часник, петрушку таку велику гілку фіолетового базиліку. Потім вкласти помідори. Залити окропом й залишити на 10 хвилин пів літрові банки та 15 хвилин літрові.
Потім воду з помідорів злити у каструлю. В ній буде готуватися маринад. В кожну банку вкласти по пів чайної ложки солі і по дві чайні ложки цукру.
Коли вода закипіла, залити її в банки другий раз й знов залишити на 10 хвилин
пів літрові на 15 хвилин літрові банки. Злити маринад другий раз.
Перед третьою заливкою додати у банку лимонну кислоту (на пів літрову банку на кінчику чайної ложки).Третій раз залити маринадом. Закрути банки, перевернути їх догори, закутати ковдрою Такі помідори можна зберігати у квартирі.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...