Це така смакота! Пухкі сирні кульки, що тануть у роті

Сирні кульки обожнюють дорослі та діти, а господині люблять їх за те, що легко й просто готувати. Золота скоринка кульок ніжно хрумтить, а сирна начинка тане у роті, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування 30-35 сирних кульок візьміть:
350 г твердого сиру
3 яйця
100 г борошна
1 ч.л. розпушувача
дрібку солі
100 г панірувальних сухарів чи борошна для обвалювання кульок
200 мл олії для смаження

Сир потрібно натерти на дрібній терці. Щоб легше було натирати, сир відправте на 10 хвилин у морозилку.

Яєчні білки треба відділити від жовтків, і збити їх до стійких піків. Потім додати до збитих білків жовтки, сіль, борошно, розпушувач і все ретельно перемішати.

Після чого додати натертий сир і замісити тісто.

1 сирна кулька — це 1 ч.л. тіста, формувати кульки варто руками та кожну обваляти в сухарях чи в борошні.

Кульки потрібно в глибокій сковороді чи в казані до золотої скоринки у добре розігрітій олії. Після смаження можна викласти на паперові рушники, щоб увібралася зайва олія.

Джерело: ПростоВей

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...