
Дуже просто і смачно! На приготування потрібно всього лише пів години, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- молоко 250 мл
- вершкове масло 100 г
- борошно 150 г
- сіль 0,5 ч.л.
- чорний перець
- 4 яйця
- напівтвердий сир 150 г
Спосіб приготування сирних кульок:
- У каструльку викладаємо масло, сіль, перець, заливаємо молоком. Ставимо на повільний вогонь і, помішуючи, чекаємо, поки масло не розтане, а молоко не закипить.
- Охолоджуємо суміш і починаємо акуратно вмішувати борошно. Після цього ставимо каструльку на повільний вогонь і помішуємо борошно. Як тільки воно почне відставати від стінок каструлі, вимикаємо.
- Тепер тісто знову має злегка охолонути, а ми поки на великій тертці натираємо сир. Сир краще брати твердих сортів. Сир викладаємо до тіста, додаємо яйця і перемішуємо.
- Тісто готове. Деко застилаємо пергаментом і викладаємо тісто маленькими кульками. Краще це робити чайною ложкою.
- Випікаємо при 200° хвилин 10-15, потім зменшуємо вогонь і печемо ще 5 хвилин. Кульки мають стати золотистого кольору. Смачного!
Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України.
. Секрет – любов.
. Дослідже...
У супермаркетах із листопада по червень з’являється непомітний фрукт, схожий на мініатюрний апельсин. Це кумкват - простий у догляді цитрус, який насправді має потужні переваги для здоров’я. Він майже не привертає уваги, але вартий того, щоб додати йог...