Дуже просто і смачно! На приготування потрібно всього лише пів години, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- молоко 250 мл
- вершкове масло 100 г
- борошно 150 г
- сіль 0,5 ч.л.
- чорний перець
- 4 яйця
- напівтвердий сир 150 г
Спосіб приготування сирних кульок:
- У каструльку викладаємо масло, сіль, перець, заливаємо молоком. Ставимо на повільний вогонь і, помішуючи, чекаємо, поки масло не розтане, а молоко не закипить.
- Охолоджуємо суміш і починаємо акуратно вмішувати борошно. Після цього ставимо каструльку на повільний вогонь і помішуємо борошно. Як тільки воно почне відставати від стінок каструлі, вимикаємо.
- Тепер тісто знову має злегка охолонути, а ми поки на великій тертці натираємо сир. Сир краще брати твердих сортів. Сир викладаємо до тіста, додаємо яйця і перемішуємо.
- Тісто готове. Деко застилаємо пергаментом і викладаємо тісто маленькими кульками. Краще це робити чайною ложкою.
- Випікаємо при 200° хвилин 10-15, потім зменшуємо вогонь і печемо ще 5 хвилин. Кульки мають стати золотистого кольору. Смачного!
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...
Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...