
Дуже просто і смачно! На приготування потрібно всього лише пів години, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- молоко 250 мл
- вершкове масло 100 г
- борошно 150 г
- сіль 0,5 ч.л.
- чорний перець
- 4 яйця
- напівтвердий сир 150 г
Спосіб приготування сирних кульок:
- У каструльку викладаємо масло, сіль, перець, заливаємо молоком. Ставимо на повільний вогонь і, помішуючи, чекаємо, поки масло не розтане, а молоко не закипить.
- Охолоджуємо суміш і починаємо акуратно вмішувати борошно. Після цього ставимо каструльку на повільний вогонь і помішуємо борошно. Як тільки воно почне відставати від стінок каструлі, вимикаємо.
- Тепер тісто знову має злегка охолонути, а ми поки на великій тертці натираємо сир. Сир краще брати твердих сортів. Сир викладаємо до тіста, додаємо яйця і перемішуємо.
- Тісто готове. Деко застилаємо пергаментом і викладаємо тісто маленькими кульками. Краще це робити чайною ложкою.
- Випікаємо при 200° хвилин 10-15, потім зменшуємо вогонь і печемо ще 5 хвилин. Кульки мають стати золотистого кольору. Смачного!
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...