
Секрет їх смаку в інгредієнтах. Не лякайтеся нічого захмарно складного, зазначають Патріоти України.
Спробуєте приготувати рулети один раз і я впевнена, смак їх так вам сподобається, що обов’язково приготуєте знову. Всі хто пробує, просто в захваті!
Треба робити акуратні, невеликі за розміром рулети. Важливо щоб все було в міру: товщина м’яса, кількість начинки в них.
Починаємо з м’яса. М’якоть промиваємо, умочуємо добре серветкою, для видалення зайвої вологи. Ріжемо поперек волокон на тонкі пластинки (трохи товщі пів сантиметра). Кожен шматочок треба відбити з двох сторін, посолити і трохи поперчити.
Готуємо начинку. Чистимо цибулину, ріжемо її тонкими четвертинками кілець, а печериці тонкими пластинками. Груші треба, вирізавши серединку порізати маленькими шматочками, а сир тонкими довгими брусочками.
Далі, на сковорідку висипаємо нарізану цибулю, злегка обсмажити досипаємо гриби, перемішуємо і тушкуємо під кришкою приблизно хвилин десять. Знявши з плити, даємо охолонути і змішуємо з шматочками груші.
Починаємо робити рулети. Виклавши на тонка скибочку м’яса начинку з цибулі, грибів і груші, укладаємо брусочек сиру і акуратно згортаємо. Щоб його зафіксувати, зав’язуємо ниткою, можна звичайно і заколювати зубочистками, але це не дуже акуратно.
Ставимо духовку на розігрів до 180 градусів. Поки розігрівається, швидко змащуємо деко олією і укладаємо на нього сформовані м’ясні рулети. Відправляємо їх в духовку. Запікаємо хвилин десять, дістаємо, гарненько поливаємо кожен рулет червоним вином (на кожен по 2,5-3 повні столові ложки вина). Ставимо назад і остаточно запікаємо хвилин 20.
До моменту готовності м’ясо зарум’янюється красивою апетитною скоринкою, а на кухні розноситься такий аромат, що хочеться відразу їх спробувати.
Дістаємо і можна пригощати і пригощатися. Смачні гарячі і у вигляді холодної закуски.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...