Це така смакота! Рулети з м’яса свинини з дуже цікавою начинкою

Секрет їх смаку в інгредієнтах. Не лякайтеся нічого захмарно складного, зазначають Патріоти України.

Спробуєте приготувати рулети один раз і я впевнена, смак їх так вам сподобається, що обов’язково приготуєте знову. Всі хто пробує, просто в захваті!

Рецепт цікавих свинячих рулетів

Нам знадобиться:

  • М’якоть свинна – 0,5 кг;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. (Велика);
  • Шампіньйони – приблизно 300 гр. грибів;
  • Шматочок сиру – приблизно 130-150 грам;
  • Груша (не сильно солодка) – дві середні;
  • Червоне сухе вино – 120-150 мл;
  • Звичайно солі і зовсім небагато меленого чорного перцю.

Як готувати рулети

Треба робити акуратні, невеликі за розміром рулети. Важливо щоб все було в міру: товщина м’яса, кількість начинки в них.

Починаємо з м’яса. М’якоть промиваємо, умочуємо добре серветкою, для видалення зайвої вологи. Ріжемо поперек волокон на тонкі пластинки (трохи товщі пів сантиметра). Кожен шматочок треба відбити з двох сторін, посолити і трохи поперчити.

Готуємо начинку. Чистимо цибулину, ріжемо її тонкими четвертинками кілець, а печериці тонкими пластинками. Груші треба, вирізавши серединку порізати маленькими шматочками, а сир тонкими довгими брусочками.

Далі, на сковорідку висипаємо нарізану цибулю, злегка обсмажити досипаємо гриби, перемішуємо і тушкуємо під кришкою приблизно хвилин десять. Знявши з плити, даємо охолонути і змішуємо з шматочками груші.

Починаємо робити рулети. Виклавши на тонка скибочку м’яса начинку з цибулі, грибів і груші, укладаємо брусочек сиру і акуратно згортаємо. Щоб його зафіксувати, зав’язуємо ниткою, можна звичайно і заколювати зубочистками, але це не дуже акуратно.

Ставимо духовку на розігрів до 180 градусів. Поки розігрівається, швидко змащуємо деко олією і укладаємо на нього сформовані м’ясні рулети. Відправляємо їх в духовку. Запікаємо хвилин десять, дістаємо, гарненько поливаємо кожен рулет червоним вином (на кожен по 2,5-3 повні столові ложки вина). Ставимо назад і остаточно запікаємо хвилин 20.

До моменту готовності м’ясо зарум’янюється красивою апетитною скоринкою, а на кухні розноситься такий аромат, що хочеться відразу їх спробувати.

Дістаємо і можна пригощати і пригощатися. Смачні гарячі і у вигляді холодної закуски.

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...