Це така смакота!! Шашлик у духовці з овочами - швидкий рецепт соковитої страви

"Не сезон шашлику? Не згоден! Так само вважає моя подруга, яка не дивлячись на погоду та постноворічні переїдання, чудово запікала в духовці шашлик із овочами", - пище Алік Мкртчян, передають Патріоти України, і продовжує:

"Соковито та смачно, ароматно та пряно! Шашлик по-кавказьки є в нашій мережі – це мій авторський рецепт, рецепт мого тата та дідуся, який став ТОП продажів.

Для рецепту, вам знадобиться:

Свинина (нашийок, вирізка)

Цибуля ріпчаста 10% від ваги м'яса

Сіль, перець, перець запашний, коріандр

Кінза, базилік, чебрець винятково свіжим

Зовсім крапельку рослинної олії, якщо на вогнищі смажитимете, без масла.

Запікаєте в духовці, нанизавши на шампура 180 градусів 45-50 хвилин. На нижній ярус поставте сотейник з гарячою водою для соковитості. Смачного".

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...