"Не сезон шашлику? Не згоден! Так само вважає моя подруга, яка не дивлячись на погоду та постноворічні переїдання, чудово запікала в духовці шашлик із овочами", - пище Алік Мкртчян, передають Патріоти України, і продовжує:
"Соковито та смачно, ароматно та пряно! Шашлик по-кавказьки є в нашій мережі – це мій авторський рецепт, рецепт мого тата та дідуся, який став ТОП продажів.
Для рецепту, вам знадобиться:
Свинина (нашийок, вирізка)
Цибуля ріпчаста 10% від ваги м'яса
Сіль, перець, перець запашний, коріандр
Кінза, базилік, чебрець винятково свіжим
Зовсім крапельку рослинної олії, якщо на вогнищі смажитимете, без масла.
Запікаєте в духовці, нанизавши на шампура 180 градусів 45-50 хвилин. На нижній ярус поставте сотейник з гарячою водою для соковитості. Смачного".
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...