"Не сезон шашлику? Не згоден! Так само вважає моя подруга, яка не дивлячись на погоду та постноворічні переїдання, чудово запікала в духовці шашлик із овочами", - пище Алік Мкртчян, передають Патріоти України, і продовжує:
"Соковито та смачно, ароматно та пряно! Шашлик по-кавказьки є в нашій мережі – це мій авторський рецепт, рецепт мого тата та дідуся, який став ТОП продажів.
Для рецепту, вам знадобиться:
Свинина (нашийок, вирізка)
Цибуля ріпчаста 10% від ваги м'яса
Сіль, перець, перець запашний, коріандр
Кінза, базилік, чебрець винятково свіжим
Зовсім крапельку рослинної олії, якщо на вогнищі смажитимете, без масла.
Запікаєте в духовці, нанизавши на шампура 180 градусів 45-50 хвилин. На нижній ярус поставте сотейник з гарячою водою для соковитості. Смачного".
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...