
Якщо ви хочете приготувати яблучну шарлотку по-новому, достатньо зробити пиріг з іншого тіста, а саме - шоколадного. Шоколадна шарлотка з яблуками виходить така ж пишна та повітряна, як класична, також добре підіймається, передають Патріоти України.
Фудблогерка Марина Новікова (marisha_recepti) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом шоколадної шарлотки з яблуками.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До яєць додати цукор, ванільний цукор та дрібку солі. Збити міксером у пишну білу масу.
2. Додати борошно з розпушувачем та какао. Перемішати міксером до однорідності.
3. Додати розтоплене масло. Перемішати.4. Яблука почистити та порізати кубиками, додати до тіста. Перемішати.
5. Викласти тісто у форму. Випікати за температури 170 градусів 30-40 хвилин
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.