Якщо ви хочете приготувати яблучну шарлотку по-новому, достатньо зробити пиріг з іншого тіста, а саме - шоколадного. Шоколадна шарлотка з яблуками виходить така ж пишна та повітряна, як класична, також добре підіймається, передають Патріоти України.
Фудблогерка Марина Новікова (marisha_recepti) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом шоколадної шарлотки з яблуками.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До яєць додати цукор, ванільний цукор та дрібку солі. Збити міксером у пишну білу масу.
2. Додати борошно з розпушувачем та какао. Перемішати міксером до однорідності.
3. Додати розтоплене масло. Перемішати.4. Яблука почистити та порізати кубиками, додати до тіста. Перемішати.
5. Викласти тісто у форму. Випікати за температури 170 градусів 30-40 хвилин
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...