Це така смакота! Шоколадна шарлотка: Як приготувати яблучний пиріг по-новому

Якщо ви хочете приготувати яблучну шарлотку по-новому, достатньо зробити пиріг з іншого тіста, а саме - шоколадного. Шоколадна шарлотка з яблуками виходить така ж пишна та повітряна, як класична, також добре підіймається, передають Патріоти України.

Фудблогерка Марина Новікова (marisha_recepti) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом шоколадної шарлотки з яблуками.Інгредієнти:

  • борошно – 120 г
  • какао – 30 г
  • цукор – 180 г
  • вершкове масло – 150 г
  • яйця – 3 шт
  • ванільний цукор – 10 г
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • яблука – 3-4 шт

Спосіб приготування:

1. До яєць додати цукор, ванільний цукор та дрібку солі. Збити міксером у пишну білу масу.

2. Додати борошно з розпушувачем та какао. Перемішати міксером до однорідності.

3. Додати розтоплене масло. Перемішати.4. Яблука почистити та порізати кубиками, додати до тіста. Перемішати.

5. Викласти тісто у форму. Випікати за температури 170 градусів 30-40 хвилин

Є секрет! Що додати в воду при варінні буряків, щоб зберегти колір і смак продукту

вівторок, 17 грудень 2024, 23:10

Страва з буряком вразить смаком і соковитістю, якщо буряки правильно відварити. Варіння буряків – нехитра справа. Однак є нюанси, які потрібно знати, якщо хочете приготувати буряки за всіма правилами. Є кілька секретів, завдяки яким вдасться зварити см...

Господиням на замітку! Що зробити, щоб сирники було набагато легше і зручніше ліпити

вівторок, 17 грудень 2024, 18:12

Іноді сирна маса виходить настільки м’якою та пухкою, що зліпити з неї цілісні сирники не виходить, передають Патріоти України. Нерідко білі шайбочки розвалюються задовго до викладання на сковороду. Чому процес ліплення сирників часом є настільки склад...