Це така смакота! Шоколадна шарлотка: Як приготувати яблучний пиріг по-новому

Якщо ви хочете приготувати яблучну шарлотку по-новому, достатньо зробити пиріг з іншого тіста, а саме - шоколадного. Шоколадна шарлотка з яблуками виходить така ж пишна та повітряна, як класична, також добре підіймається, передають Патріоти України.

Фудблогерка Марина Новікова (marisha_recepti) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом шоколадної шарлотки з яблуками.Інгредієнти:

  • борошно – 120 г
  • какао – 30 г
  • цукор – 180 г
  • вершкове масло – 150 г
  • яйця – 3 шт
  • ванільний цукор – 10 г
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • яблука – 3-4 шт

Спосіб приготування:

1. До яєць додати цукор, ванільний цукор та дрібку солі. Збити міксером у пишну білу масу.

2. Додати борошно з розпушувачем та какао. Перемішати міксером до однорідності.

3. Додати розтоплене масло. Перемішати.4. Яблука почистити та порізати кубиками, додати до тіста. Перемішати.

5. Викласти тісто у форму. Випікати за температури 170 градусів 30-40 хвилин

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...

Є секрет! Яку крупу додати у грибний суп, щоб було смачніше

понеділок, 24 лютий 2025, 9:15

Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...