Це така смакота! Шоколадна шарлотка: Як приготувати яблучний пиріг по-новому

Якщо ви хочете приготувати яблучну шарлотку по-новому, достатньо зробити пиріг з іншого тіста, а саме - шоколадного. Шоколадна шарлотка з яблуками виходить така ж пишна та повітряна, як класична, також добре підіймається, передають Патріоти України.

Фудблогерка Марина Новікова (marisha_recepti) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом шоколадної шарлотки з яблуками.Інгредієнти:

  • борошно – 120 г
  • какао – 30 г
  • цукор – 180 г
  • вершкове масло – 150 г
  • яйця – 3 шт
  • ванільний цукор – 10 г
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • яблука – 3-4 шт

Спосіб приготування:

1. До яєць додати цукор, ванільний цукор та дрібку солі. Збити міксером у пишну білу масу.

2. Додати борошно з розпушувачем та какао. Перемішати міксером до однорідності.

3. Додати розтоплене масло. Перемішати.4. Яблука почистити та порізати кубиками, додати до тіста. Перемішати.

5. Викласти тісто у форму. Випікати за температури 170 градусів 30-40 хвилин

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...