Це така смакота! Швидка картопля на сковорідці половинками - краще, ніж по-селянськи

Якщо швидко потрібно приготувати їжу для всієї родини - на допомогу завжди приходить картопля. Її не обов'язкового подрібнювати соломкою або кубиком - достатньо просто розрізати на половинки або взагалі залишити цілою. А для того, щоб довго не розігрівати духовку, можна скористатись сковорідкою, передають Патріоти України.

Ідея приготування швидкої картоплі на сковорідці половинками опублікована на сторінці фудблогерки з ніком recepti_dariko в Instagram.


Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг
  • твердий сир – 50 г
  • вершкове масло – 30 г
  • часник – 3 зубчика
  • сіль
  • улюблені спеції
  • свіжа або заморожена зелень

Спосіб приготування:

1. Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо великими шматочками (можна залишити цілою). Відварити до готовності в підсоленій воді.

2. Сир натерти на великій тертці.

3. На сковорідці розтопити вершкове масло, додати пропущений через прес часник та спеціі, перемішати та трохи підсмажити пів хвилинки.

4. Викласти варену картоплю, перемішати, та обсмажити до скоринки з різних боків.

5. Посипати тертим сиром, накрити кришкою та витримати на вогні ще декілька хвилин, поки сир розплавиться. Готову картоплю посипати рубленою зеленню.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...