Якщо швидко потрібно приготувати їжу для всієї родини - на допомогу завжди приходить картопля. Її не обов'язкового подрібнювати соломкою або кубиком - достатньо просто розрізати на половинки або взагалі залишити цілою. А для того, щоб довго не розігрівати духовку, можна скористатись сковорідкою, передають Патріоти України.
Ідея приготування швидкої картоплі на сковорідці половинками опублікована на сторінці фудблогерки з ніком recepti_dariko в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо великими шматочками (можна залишити цілою). Відварити до готовності в підсоленій воді.
2. Сир натерти на великій тертці.
3. На сковорідці розтопити вершкове масло, додати пропущений через прес часник та спеціі, перемішати та трохи підсмажити пів хвилинки.
4. Викласти варену картоплю, перемішати, та обсмажити до скоринки з різних боків.
5. Посипати тертим сиром, накрити кришкою та витримати на вогні ще декілька хвилин, поки сир розплавиться. Готову картоплю посипати рубленою зеленню.
Домашня консервація - це популярний спосіб зберегти овочі, фрукти та ягоди на зиму, але що робити, якщо взимку температура в погребі падає нижче нуля? Чи може консервація "переморозитися", і як це позначиться на її смаку, консистенції та безпеці? РБК-У...
Якщо ви хоча б раз приготуєте суші вдома, то ви більше ніколи не замовлятимете їх у ресторані: страва виходить не тільки в рази смачнішою, а й набагато дешевшою, передають Патріоти України. До того ж, ви можете нічим не обмежувати політ своєї фантазії ...